دکتر پرویز یزدانپناه افزود: هم اکنون ٣٦٨ بیمار در بیمارستان های معین کرونای استان بستری بوده که از این تعداد ۲۰۲ نفر مبتلای قطعی و ۳۳ نفر در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان هستند.
وی اظهارکرد: تعداد بهبود یافتگان بیماران کرونایی استان کهگیلویه و بویراحمد تاکنون۶۶ هزار و ۸۰۵ مورد گزارش شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشان کرد: از ۸۸۷ جواب نمونه pcr دریافت شده از آزمایشگاه سلولی مولکولی یاسوج و دهدشت، حدود ٤٣ درصد موارد مثبت بودند و به ترتیب در بویراحمد، گچساران و کهگیلویه بیشترین موارد مثبت را داشتند. همچنین از ۳۹۱ نمونه رپید تست ۱۵ درصد مثبت و بهمئی، کهگیلویه و دنا بیشتر مبتلایان را داشتند.
دکتر یزدان پناه تصریح کرد: در این شرایط به جز اینکه بحث سلامت خود فرد مطرح است، سلامت و مسئولیت اجتماعی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است بنابراین مردم باید همچنان به طرح فاصلهگذاری اجتماعی توجه کنند که جز با همراهی و مشارکت مردم نمیتوان به مقابله جدی با کرونا امیدوار بود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، وی بیان کرد: همچنین با توجه به احتمال در پیش بودن موج و یا موج های بعدی کرونا، لازم است که واکسیناسیون با سرعت بیشتری انجام شود که در موج و یا موج های بعدی آسیب کمتری به سلامت مردم وارد شود. بنابراین همکاری و مشارکت مردم و ترغیب همگانی به تزریق واکسن وظیفه همگانی است.
انتهای پیام