به گزارش ایسنا، بنابر اعلام توسعه تدبیر، تلاش مجموعه توسعه تدبیر و تلاش ماندگار بر این است که مشتریان بتوانند مناسب ترین نوع سیستم تهویه هوا را متناسب با نوع نیاز خود شناسایی نموده و از این طریق علاوه بر صرفه جویی در هزینه و افزایش راندمان سیستم، گامی موثر در زمینه اصلاح الگوی مصرف انرژی نیز بردارند. از جمله پرطرفدارترین انواع سیستم های تهویه مطبوع هوا که توسط شرکت TTM عرضه می گردد می توان به روفتاپ پکیج و سیستم VRF اشاره نمود که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم.
روفتاپ پکیج
روفتاپ پکیج یا پکیج یونیت پشت بامی نوعی از سیستم های تهویه مطبوع می باشد که اجزای تشکیل دهنده آن ترکیبی از چیلر بدون اواپراتور و شیر انبساط (کندانسینگ یونیت) و سیستم هواساز با کویل سرمایش DX می باشد. در واقع روفتاپ پکیج را می توان ترکیبی از هواساز و چیلر در یک مجموعه مستقل با راندمان بالا دانست که چهار قابلیت گرمایش، سرمایش، تنظیم رطوبت هوا و فیلتراسیون را دارا می باشد. روفتاپ پکیج می تواند گزینه مناسبی باشد برای مجموعه هایی که دارای سالن های بزرگ هستند و به یک سیستم تهویه هوای مرکزی نیاز دارند مانند: سالن های همایش، سینماها، سالن های ورزشی، تالارهای عروسی، بخش های بیمارستان، کتابخانه ها و موزه ها. برای آگاهی از قیمت روف تاپ پکیج با شرکت TTM تماس بگیرید.
اجزای اصلی روفتاپ پکیج عبارت است از: واحد کندانسینگ، دمپر و تنظیم کننده جریان هوای ورودی، فیلترها، فن و الکترو موتور، استراکچر و کابین و کویل های سرمایش و گرمایش. در صورتی که بخواهیم از روفتاپ پکیج به عنوان یک سیستم سرمایشی استفاده کنیم، یک چیلر تراکمی هوا خنک خواهیم داشت که با عبور دادن هوا از سطح لوله های کویل موجب کاهش دما و فشار می گردد و زمانی که یک سیستم گرمایشی بخواهیم، آب داغ از یک منبع مانند پکیج دیواری یا موتور خانه و ... به لوله های کویل منتقل شده و فن های تعبیه شده با چرخش و افزایش فشار تولید گرما می نمایند.
روفتاپ پکیج های عرضه شده توسط شرکت توسعه تدبیر و تلاش ماندگار، کمپرسورهای اسکرال با راندمان بالا دارند که دارای پوشش ضد خورندگی و مقاوم در برابر عوامل محیطی نیز می باشند بنابراین قابلیت استفاده در مناطقی با اقلیم معتدل و حاره ای را نیز دارند. همچنین روفتاپ پکیج های این مجموعه دارای سیستم عیب یاب خودکار بوده و برای راه اندازی تنها به اتصال با یک کابل برق قدرت نیاز است.
سیستم VRF
سیستم وی آر اف VRF یا همان سیستم جریان متغیر مبرد را می توان یک پکیج سرمایشی و گرمایشی دانست که از دو بخش یونیت داخلی و یونیت خارجی تشکیل شده است و این دو بخش از طریق لوله های مسی به یکدیگر متصل می شوند. سیستم VRF مانند کولرهای گازی اسپلیت از دو تکه مجزا ساخته شده است از این رو به آن اسپیلت مرکزی VRF نیز گفته می شود. در این سیستم تهویه هوا، یونیت خارجی در فضایی بیرون از ساختمان نصب شده و این قابلیت را دارد که به طور هم زمان با اتصال به چندین فن کویل یا یونیت داخلی، سرمایش یا گرمایش را ایجاد نماید.
عملکرد سیستم VRF را می توان مشابه یک چیلر تراکمی دانست در این سیستم سیال آب وجود ندارد و از گاز فریون به عنوان مبرد به عنوان حمل کننده انرژی گرمایی بین یونیت های داخلی و خارجی استفاده می شود. یونیت های داخلی این سیستم مشابه فن کویل ها می باشند و تنها تفاوت ان ها این است که در VRF به جای آب، از جریان مبرد درون لوله های کویل برای ایجاد سرمایش و گرمایش استفاده می شود. در سیستم VRF از یک سمت هوای مایع مبرد پس از چگالش یافتن در یونیت خارجی، به انشعاب های متعدد تقسیم شده و وارد یونیت های داخلی می گردد. این مایع مبرد بعد از عبور از شیر انبساط وارد بخش کویل سرمایش DX می شود. از سویی دیگر هوای اتاق وارد یونیت داخلی شده و پس از عبور از روی کویل تولید سرما می نماید. در سیستم VRF این امکان وجود دارد که دمای هر فضا به طور جداگانه کنترل شود زیرا در فناوری VRF از کمپرسورهای دیجیتالی یا اسکرال اینورتر استفاده می شود که می توانند میزان جریان مبرد وارد شده به قسمت کویل یونیت های داخلی را تغییر دهند.
سیستم های VRF بر اساس کاربرد به سه نوع گرمایشی، سرمایشی و گرمایشی و سیستم VRF با بازیابی حرارتی تقسیم می شوند. توجه داشته باشیم که در نوع سرمایشی و گرمایشی، سیستم در یک زمان، تنها می تواند سرمایشی یا گرمایشی باشد و نمی توان به طور همزمان در یک بخش سرما و در بخش دیگر گرما تولید نمود اما در نوع بازیابی حرارتی این امکان وجود دارد که به طور هم زمان در بخش های مختلف یک فضا از سرما و گرما برخوردار شوید. همچنین سیستم های VRF بر اساس نوع انرژی مصرفی به دو نوع برقی و گازی تقسیم می شوند. VRF برقی که با اسم EHP شناخته می شود برای فعالیت کمپرسور یونیت های خارجی به انرژی الکتریکی قابل توجهی نیاز دارد اما در نوع گازی یا همان GHP از گاز شهری برای راه اندازی کمپرسورها استفاده می شود.
انتهای رپرتاژ آگهی