فراخوان جذب ایده در مرکز نوآوری نانو و بایوفناوری جهاد دانشگاهی 

سومین فراخوان برگزاری رویداد مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی شهید بهشتی با رویکرد نانو و بایوفناوری در ۳ زمینه پایش و پالایش آلاینده های محیط زیست، ازدیاد برداشت نفت و صنایع غذایی، برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی، صاحبان ایده یا محصول اولیه، برای شرکت در این رویداد فناورانه می‌توانند فرم‌های ثبت‌نام را تکمیل کرده و به همراه رزومه و مستندات طرح، حداکثر تا تاریخ ۱۵ مهرماه سال ۱۴۰۰ از طریق صفحه ارسال ایده وبسایت مرکز ارسال نمایند.
پس از انجام ارزیابی اولیه مستندات دریافتی، طرح‌های منتخب برای داوری نهایی دعوت خواهند شد. در صورت اخذ تایید کمیته داوران، ایده‌ها و محصولات منتخب در فرآیند توسعه محصول وارد می‌شوند و زیر نظر راهبر (منتور) مورد تایید واحد ارزیابی و توسعه مرکز نوآوری و شتابدهی نانو و بایوفناوری جهاد دانشگاهی شهید بهشتی، فعالیت خود را تا رسیدن به یک نمونه اولیه قابل ارائه برای جذب سرمایه‌گذار ادامه خواهند داد. در مسیر توسعه ایده و محصول، هر یک از تیم‌های منتخب می‌توانند از خدمات حمایتی بهره‌مند شده و براساس گزارش عملکرد مستند، به ادامه فعالیت بپردازند.

محورهای اصلی رویداد نانو و بایوفناوری 

-ازدیاد برداشت نفت با استفاده از نانوبایو فناوری
-پایش و پالایش آلاینده های محیط زیست با استفاده از نانوبایو فناوری
-تولید و بسته بندی محصولات با ارزش غذایی با استفاده از نانوبایو فناوری

برنامه زمانی رویداد نانو و بایوفناوری

-آخرین مهلت ارسال ایده: ۱۵ مهرماه سال ۱۴۰۰
-تاریخ برگزاری رویداد: اواسط آبان ماه سال ۱۴۰۰
-تاریخ اعلام نتایج نهایی: ۳۰ آبان ماه سال ۱۴۰۰

جوایز و تسهیلات رویداد نانو و بایوفناوری

طرح‌های نهایی در صورت موفقیت، به سرمایه‌گذاران تخصصی تایید شده توسط مرکز نوآوری و شتابدهی نانو و بایوفناوری جهاد دانشگاهی شهید بهشتی معرفی شده و شرایط لازم برای عقد قرارداد سرمایه‌گذاری با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی نهاد ریاست جمهوری و سایر نهادهای مشارکت‌کننده در این رویداد فراهم خواهد شد.
مرکز نوآوری و شتابدهی نانو و بایوفناوری جهاد دانشگاهی شهید بهشتی همواره در تلاش است تا نیاز صنایع مختلف را شناسایی کرده و با ایجاد بسترهای لازم، از نبوغ و ایده های نو استفاده کند. ما ایمان داریم، هیچ گره ای در صنعت وجود ندارد که به دست دانشجویان و متفکران این مرز و بوم باز نشود. 
علاقه‌مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق وبسایت رسمی مرکز نوآوری نانو و بایوفناوری جهاد دانشگاهی شهید بهشتی به آدرس http://maneshjdsb.ir/ اقدام بفرمایند.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • شنبه/ ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۱:۴۲
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400062014439
  • خبرنگار : 30054