به گزارش ایسنا، انسیه خزعلی در نشستی که امروز (۱۸ شهریور) در راستای گفتگو با فعالین سیاسی، اجتماعی در حوزه زنان و خانواده برگزار شد، "سیاست زدگی"، "سیاست بازی" و "تشریفاتی" شدن معاونت امور زنان و خانواده را دو آسیب "واضح" این معاونت دانست و با بیان اینکه در تمام دورهها شاهد این دو آسیب بودهایم، گفت: اگرچه این معاونت ستادی و فعالیتش در زمینه سیاستگذاری و برنامهریزی است؛ اما هرگز این معاونت قدرت لازم برای اجرا و نظارت بر نتیجه سیاستها را نداشته و برنامه ما این است که به سمت اجرا و نظارت بر نتایج سیاستها پیش رویم.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و فعالین حوزه زنان و خانواده، اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم بازوهای اجرایی خوب و فعالی در وزارتخانه و استانداری داشته و سیاستها را به مرحله اجرا برسانیم و نظارت بر کیفیت اجرا داشته باشیم. این معاونت به دور از سیاستزدگی باید یک معاونت فرهنگی و اجتماعی باشد که مشکلات زنان را حل کرده و محرومیت زدایی در قشر زنان داشته باشد.
وی معتقد است که معاونت امور زنان باید در تمام عرصه ها محرومیت زدایی داشته و به سمت "عدالت فراگیر" در سراسر ایران قدم بردارد و در حوزه بین المللی نیز بتواند زن ایرانی را بشناساند و در محورهای مشترک بین الملل نیز در عرصه اجرا باشد.
به گفته خزعلی، معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در دوره دولت سیزدهم درصدد است با در نظر گرفتن اشتراکات بین زنان، هم افزایی خوبی بین بانوان و کسانی که برای بانوان زحمت میکشند؛ فارغ از هرگونه نگاه جناحی و وابستگی افراد، ایجاد کرده و حول این محور حرکت خوبی داشته باشد.
معاون امور زنان و خانواده با اشاره به تاکید رئیس جمهوری که معتقدند مسئولین باید از فعل ماضی استفاده کنند و نه فعل آینده و باید به جای وعده کار ارایه کنند، تصریح کرد: دلمان میخواهد خیلی کارها انجام دهیم اما باید دید شرایط فراهم می شود یا خیر. ولی وظیفه داریم شرایط را فراهم کنیم و اگر راه وجود ندارد با همت و جدیت راه را بسازیم و ان شاءالله بتوانیم گزارش کارهایی را دهیم که به نتیجه رسیده است.
انتهای پیام