فرزین پورمحبی
بنده با هیچ شورت ورزشی در هیچ رشتهای عکس ندارم و هیچ سررشتهای در خصوص مسائل ورزشی هم ندارم چه رسد به امور مربوط به ورزش معلولین و جانبازان! در ضمن هیچ صنمی هم با کمیته ملی پارالمپیک کشور نداشته و اصولا کسی از مسئولینش را هم از نزدیک نه دیدهام و نه میشناسم! نه خودم شرایط جسمیاش را دارم و نه در قوم و خویشمان کسی شرایط جسمیاش را دارد که بخواهد برای بهدست آوردن کرسی یا رانتی در کمیته فوق تلاش کرده و یا نیاز به پاچهخاری داشته باشم! و ...
اما میخواهم بعد از کلی سیاهنماییهایی که تاکنون در خصوص مسئولین سپیدبختمان بهخرج دادهام (که الحق والانصاف بیشترشان با جان و دل، پای کار و کمکحالم در طنز و طنزنویسی بودهاند!) آب توبهای بر سر ریخته و برای حلال شدن روزی خود، بالاخره یکی از مسئولین را حلواحلواکنان، بر روی سر بگذارم و قربان صدقه قد و بالایش بروم! باشد که ایشان الگویی باشند برای سایر مسئولین دلسوزمان و البته اثبات اینکه ما فقط بدیها را جار نمیزنیم. به قول قیصر اگر مسئولی قد یک نخود تلاشی کند ما برایش قد یک خروار مردانگی رو خواهیم کرد. بگذریم ...
بله؛ نام این مسئول کسی نیست به جز محمد خسروی وفا ...
- اولین برگ برنده او کارنامه درخشانش یعنی بهترین نتیجه ایران در تاریخ پارالمپیک است که خب چیز کمی هم نیست و همین هم برای اثبات ادعایمان کافی است.
- اصولا مسئولین ما به دلایل نامعلومی و علیرغم اهن و تلپیهایی که دارند کمتر توانستهاند زمینههای فعالیت در مجامع جهانی را فراهم آورند که البته این امر با عضویت زهرا نعمتی در شورای ورزشکاران IPC در زمان مدیریت ایشان به خوبی محقق شد.
- پیشبینی تقریبا درست نتایج کسبشده در هر رشته(با توجه به رکوردی نبودن بسیاری از رشتهها و احتمال زیاد بروز اتفاقات پیشبینینشده همچون تعلل رحیمی در تاخیر پرتاب تیر و...) از دیگر توانمندیهای او بود در صورتیکه الزامی هم به اعلام چنین آماری نبود.
- اما هوش و کارآمدی خسروی وفا در زمان مصاحبه تلویزیونیاش بیشتر به چشم خورد. او در ابتدا از دکور زیبای برنامه تلویزیونی شبکه ورزش تمجید کرد (که انصافا دکور خلاقانه و زیبایی هم بود) تا تیزبینی خود را به رخ کشیده و رسم میزباننوازی را هم به جا آورد. سپس از عوامل صدا و سیما برای پوشش خبری پارالمپیک تشکر میکند. نتیجه چنین واکنشهای هوشمندانهای این میشود که در برابر پیشنهاد تهیه یک برنامه تلویزیونی مختص معلولین قرار گیرد و البته او هم بهخوبی از این فرصت استفاده کرده و بهجای خودنمایی در مصاحبه و زدن حرفهای زاید قول حمایت و پیدا کردن حامی برای ساخت چنین برنامهای را میدهد.
- خسروی وفا به شکل حرفهای و نه احساسی از تک تک عوامل خود قدردانی میکند اما در عین حال حتی به موفقترین آنها هم نمره عالی (۱۷ – ۲۰) را نمیدهد چون معتقد است اگر این نمره را بدهد دیگر انگیزهای برای تلاش افزونتر برای کسب موفقیتهای بیشتر ( مثلا صعود به جایگاه ۳ و ۴) نمیماند و کار به همین جا ختم میشود. این در حالی است که بیشتر مسئولین ناموفق در کسب نتایج، به خود و عوامل خود نمره ۱۷ به بالا را داده بودند!
- یکسانی مبلغ پاداش مدالآوران پارالمپیک با قهرمانان المپیک نیز در زمان او اتفاق افتاد.
- نسبت تعداد مدالگیران به تعداد اعضای کل کاروان بهترین درصد را داشت (تقریبا ۴۰ درصد) که باز این رویکرد موید نگاه دقیق و عمیق وی برای کاهش هزینههای غیرضروری بود.
و....
خدا پدر و مادر مسئولینی را که احساس وظیفه میکنند بیامرزد و خودشان را عاقبت به خیر کند.
انتهای پیام