محمود ثمینی، امروز در ششمین جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و امور خانواده اظهار کرد: گزارشهای ارائه شده در خصوص آمار ثبت وقایع حیاتی بایستی به سمت کارهای تخصصی و علمی شدن حرکت کند.
وی ادامه داد: باید با کمک دستگاههای اجرایی حاصل تحقیقات میدانی را برای بهبود شاخصهای آماری به کارگروه مربوطه ارائه دهیم تا به نقطه مطلوب برسیم.
ثمینی تصریح کرد: تمام تلاشها در جهت حذف موانع و تسهیل کننده شرایط باشد تا کیفیت فعالیتها برای افزایش فرزند آوری، ازدواج آسان و کاهش فوت و معضل طلاق افزایش یابد.
معاون استاندار لرستان حرکت به سمت پیر شدن و خروج از جوان بودن جمعیت کشور را یک نوع خطر و تهدید دانست و بیان کرد: لازم است راهکارهای مؤثر برای این موضوع کشف و ارائه شود و همراهی و همکاری همه دستگاهها، بخصوص سازمان تبلیغات و روحانیت نقش مؤثری در این زمینه دارد.
وی با اشاره به موضوع ممنوعیت استفاده از کالاهای آسیب رسان و تأثیر منفی آنها بر سلامت جامعه، عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی لیست این کالاها را به صدا و سیما، فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر دستگاههای متولی ارسال و برای مردم تبلیغات و فرهنگ سازی مناسب انجام شود.
ثمینی عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی به عنوان متولی اصلی و مسئول شورای سلامت لرستان، نظارت لازم را بر موضوع نظافت و بهداشت شهرستانهای استان بعمل آورده و هرکجا دستگاهی در انجام وظایفش کوتاهی داشت، متخلفین به مراجع نظارتی معرفی تا برخوردهای لازم صورت گیرد.
انتهای پیام