مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان:

شرایط لازم برای راه اندازی ۱۰۰۰ حلقه قرآنی خانگی و سنتی در کردستان فراهم است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های قرآنی استان گفت: کردستان آمادگی راه اندازی هزار حلقه قرآنی خانگی و سنتی را دارد.

عبیدالله رستمی، امروز چهارشنبه (۱۷ شهریورماه) در جلسه توجیهی آموزشی مجریان طرح برگزاری حلقه های قرآنی سنتی و خانگی کردستان که با حضور مسئول موسسه خاتم الاوصیاء، معاون فرهنگی قرآنی سپاه بیت المقدس کردستان و مربیان قرآنی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان در تالار فرودین مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: کردستان از دیرباز به عنوان استان مذهبی و فرهنگی شناخته شده است و احترام به کلام وحی و حب اهل بیت در میان خانواده های کردستان از جایگاه رفیعی برخوردار است و در تمام ارکان زندگی شان برکات قرآن و احکام اسلامی جاری و ساری است.

دبیر شورای عالی قرآن کردستان با اشاره به تعداد کانون های مساجد و موسسات قرآنی فعال در استان عنوان کرد: در حال حاضر ۶۱۲ کانون فرهنگی هنری در سطح مساجد، ۲۶ موسسه قرانی و ۳۳ خانه نور و ۳۰۰ مربی قرآنی آموزش دیده در استان کردستان مشغول به فعالیت هستند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های قرآنی استان گفت: کردستان آمادگی راه اندازی هزار حلقه قرآنی خانگی و سنتی را دارد که با توجه به پتانسیل موجود و نیازهای جامعه این مهم جوابگوی بسیاری از موارد حوزه آموزش قرآن است.

دبیرشورای فرهنگ عمومی استان از ارائه استودیوی بسیار از زیبا جزء سی قرآن کریم خبر داد و اینچنین توضیح داد: قرائت و تفسیر جزء سی قرآن کریم با صدای قاری برجسته عبدالباسط عبدالصمد و به نظم در آوردن این جزء از قرآن کریم توسط شاعران و مفسران برجسته استان در دست اقدام داریم که این اثر یکی از آثار ماندگار در حوزه آموزش قرآنی خواهد بود. 

رستمی اعزام و تامین مربی برای روستاها و محلات حاشیه نشین شهرها و رسیدگی ویژه به حوزه قرآنی و فرهنگی در روستاهای استان را از اولویت های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان برشمرد و افزود: خوشبختانه اقدامات خوبی در حوزه قرآنی در روستاها و حواشی شهرهای استان صورت گرفته است و با توجه به ظرفیت های فرهنگی استان روستاها مستعد برگزاری برنامه های فرهنگی و مذهبی را دارند.

وی از اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد خواست برنامه محور باشند و عنوان کرد: کانون های مساجد ظرفیت مناسبی برای ایده پردازی و اجرای طرح های فرهنگی قرآنی هستند و بر اساس نیازسنجی هر منطقه می توان با همکاری موسسات و مراکز فرهنگی قرآنی کشور از طرح ها و ایده های اعضای کانون های مساجد به خوبی حمایت کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان از اعلام آمادگی و حمایت از طرح های قرآنی خبر داد و اضافه کرد: هر کانونی فرهنگی هنری مساجد که طرح قرآنی مناسب و دارای برنامه ارائه دهد در اولویت حمایت است.

رستمی همچنین با اشاره بهره مندی ۲۸۶ نفر از قرآنی های استان از بیمه صندوق اعتباری هنر و اهدای کارت هنر به آنها گفت: همچنان این اداره کل خود را موظف و مکلف به بیمه تامین اجتماعی فعالان قرآنی واجد شرایط بیمه صندوق اعتباری هنر می داند.

وی تجلیل از چهره های قرآنی، حمایت از آثار فاخر هنری، حمایت ویژه از طرح های مشاغل خانگی، ضرورت تجهیز موسسات قرانی، راه اندازی صندوق خیریه قرآنی مردمی، پیگیری مفاد گام دوم انقلاب در مفاهیم قرآنی و حمایت های معنوی از حلقه های خانگی و سنتی قران را از دیگر برنامه ها و فعالیت های این اداره کل در حوزه قرا و عترت اعلام کرد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۳:۵۹
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1400061712908
  • خبرنگار : 50130