ویدئو / هویج‌شویی در اصفهان

هویج به عنوان یک سبزی ریشه‌دار یا غده خوراکی، بعد از برداشت از داخل خاک، گل‌آلود است و باید پیش از عرضه به بازار، شسته شود. در اصفهان واحدهای متعدد هویج‌شویی فعال است که این محصول را به صورت صنعتی و سنتی برای عرضه به بازار آماده می‌کنند. شهریور امسال حدود ۶۸۰۰ تن هویج از ۱۵۰ هکتار زمین زیر کشت استان اصفهان برداشت شده یا در حال برداشت است.

تصویربردار: فاطمه نصر / تدوینگر:‌ امیرحسین شهسواری

  • چهارشنبه/ ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۳:۲۳
  • دسته‌بندی: گزارش
  • کد خبر: 1400061712853
  • خبرنگار : 71633