این کارخانه ۴۶ هزار سهامدار دارد که قربانی اختلاف بین بانک عامل و سهامدار عمده شده و پروژه همچنان بلاتکلیف مانده و چند ماه پیش خبر انحلال آن با رای دادگاه تهران رسانهای شد و این در حالی بود که تا پیش از گزارش ایسنا(قفلهای سیمانی بر پروژه سیمان خرمآباد!) برخی از این موضوع بیاطلاع بوده و تاکید کردند چنین حکمی برای آنان ارسال نشده و با پیگیری ایسنا این حکم به دست مسئولان رسید.
با اینکه برخی تجهیزات خریداری شده و در محل سایت قرار دارد و سهامداران خواستار مشخص شدن هرچه زودتر وضعیت سرمایهگذاری خود در این پروژه هستند اما زیاد به این خواسته توجهی نمیشود و پروژه همچنان همانی است که نباید باشد.
بلاتکلیفی این پروژه و خبر ورشکستگی و انحلال آن بار دیگر سهامدارانی که بعضاً بیخیال شده بودند را مصمم کرد که به حق خود برسند و در این راستا گروهها و کمپینهایی تشکیل داده و تاکید میکنند که چرا باید به این راحتی حق آنان پایمال شود.
جعفر طولابی، فرماندار خرمآباد در باره آخرین وضعیت این پروژهی کاغذی به ایسنا گفت: کارخانه سیمان به لحاظ جانمایی نامناسب و مشکلات زیستمحیطی که دارد و چون از همان ابتدا کار مطالعاتی انجام نشده بود، مشکلات زیادی داشته و دارد.
وی ادامه داد: بحث دیگر با توجه به مشکلات سرمایهگذار عمده و چون توانمندی لازم را نداشته از طریق مراجع قضایی پیگیری و خلع ید شد و در مرکز دنبال اختلاف محیط زیست با سرمایهگذار و بانک عامل بوده و قرار شد به سرمایهگذار جدید واگذار شود.
طولابی اضافه کرد: در همین راستا بنا بود با کارهای مطالعاتی و موافقت محیط زیست جانمایی مجدد شود.
فرماندار مرکز لرستان در پاسخ به پرسش ایسنا که آیا به سرمایهگذار جدید واگذار شده؟ گفت: هنوز نه و کارهای مقدماتی در حال انجام است و بعد از اینکه از طرف مراجع قضایی حکم قطعی صادر شود، این واگذاری انجام خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه همچنان در پایتخت جلسات خاص این پروژه برگزار میشود، افزود: ما هم به دنبال تعیین تکلیف این پروژه و ۴۶ هزار سهامدار آن هستیم.
انتهای پیام