سونیا لطفاللهی در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با فقر حرکتی و چاقی برای کودکان، اظهار کرد: چاقی کودکان و فقر حرکتی در این روزها یک چالش اساسی است و افزایش وزن و فقر حرکتی در آینده برای کودکان مشکلاتی مانند ناهنجاریهای ساختار قامتی، بیماریهای قلبی و عروقی و ... خواهد شد.
وی افزود: فقر حرکتی و ورزش نکردن تاثیرات منفی برای بدن کودکان دارد ولی در این شرایط خود خانوادهها باید به برنامهریزی پرداخته و در فضای باز، با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی و بدون ایجاد تجمع به صورت روزانه و یا در خانه به پیادهروی و ورزش هوازی به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپردازند تا بتوانند از تاثیرات منفی ورزش نکردن در کودکان جلوگیری کنند.
کارشناس ورزش بانوان ادارهکل ورزش و جوانان استان زنجان، با بیان اینکه در ۲۰ دقیقه اول ورزش کردن سوخت بدن، قند است و بعد از ۲۰ دقیقه چربیها در آتش قند میسوزند، تصریح کرد: انجام تمرینات ورزشی علاوه بر اینکه برای افزایش امید به زندگی، تقویت سیستم ایمنی موثر است، فرد را برای مقابله با دیگر چالشها و مشکلات زندگی نیز آمادهتر کرده و باعث افزایش تابآوری در فرد میشود.
لطفاللهی با اشاره به اینکه ورزشهای هوازی باعث ترشح هورمونی میشود که باعث ایجاد شادابی و نشاط در فرد شده و با بیان اینکه افرادی که مشکلی دارند و یا در حین ورزش وجود مشکلی در بدن خود را احساس کردند، حتماً باید قبل از ورزش کردن با پزشک خود مشورت کنند، خاطرنشان کرد: در این شرایط هر فردی باید به فکر سلامتی خود باشد. همچنین با انجام تمرینات ورزشی به راحتی میتوانیم از مشکلات زیادی که ممکن است در آینده برای کودکان به وجود آید، جلوگیری کرد.
انتهای پیام