با تلاش باغداران؛

برداشت انگور حیدری از تاکستان‌های کوثر آغاز شد

برداشت انگور حیدری از تاکستان‌های کوثر با تلاش شبانه‌روزی باغداران آغاز شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوثر ۱۶ شهریورماه در جریان برداشت انگور از تاکستان‌های کوثر اظهار کرد: امسال ۲۶۵ هکتار از اراضی باغی شهرستان کوثر به زیر کشت انگور رفته که برداشت این محصول از تاکستان‌های کوثر آغاز شده است.

جلیلی تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال ۶۰۰ تن انگور از نوع حیدری از تاکستان‌های کوثر برداشت شود که انگور تولید شده در این منطقه از طرفداران و علاقمندان زیادی دارد.

وی گفت: در باغ شهر گیوی محصولات متنوع باغی از انگور و به گرفته تا سیب و گردو همه ساله در ایام تابستان و پاییز برداشت می‌شود که ۱۴۰ نفر از باغداران با همراهی کارگران عملیات برداشت را انجام می‌دهند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوثر ویژگی انگور حیدری را شیرین بودن و ترد بودن این محصول اعلام کرد و افزود: بخشی از محصولات تولید شده در بازار روز میوه شهرستان به فروش رسیده و بخش دیگری نیز به شهرستان‌های دیگر استان و حتی استان‌های همجوار بارگیری و صادر می‌شود.

جلیلی عملکرد تولید انگور را در تاکستان‌ها متفاوت اعلام کرد و ادامه داد: در باغاتی که شکل عمل‌آوری محصول دیم است، ۱.۵ تن تا دو تن در هر هکتار محصول به دست می‌آید و در باغات آبی تا چهار تن برداشت محصول انگور به انجام می‌رسد.

وی خاطر نشان کرد: کشاورزان منطقه کوثر منتظر تکمیل شبکه پایاب سد گیوی هستند تا بتوانند بیش از گذشته مزارع خود را به روش نوین آبیاری سیراب کرده و برداشت محصول را در بخش زراعی و باغی تا چندین برابر افزایش دهند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ / ۰۹:۴۵
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1400061611623
  • خبرنگار :