دکتر علی نجفی نژاد امروز (دوشنبه پانزدهم شهریورماه) در آیین حمایت مالی از واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان اظهار کرد: نقطه آغاز فعالیتهای کارآفرینانه دانشگاه در سال ۹۲، تولید قارچ و نهال توسط دانشجویان در انباریهای بلااستفاده در دانشگاه بود.
وی افزود: برای حرکت در مسیر تبدیل شدن به دانشگاه کارآفرین، گروهها، نشستها و گفتمانسازی در دانشگاه شکل گرفت و بر اساس آن، سند دانشگاه کارآفرین، تدوین و بهعنوان نقشه راه قرار گرفت.
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با بیان اینکه اکنون تفکر کارآفرینی در همه ابعاد دانشگاه نفوذ کرده است، تصریح کرد: مجتمع نوآوری با هدف در اختیار قرار دادن فضای مناسب برای فعالیت شرکتهای دانشبنیان و واحدها و هستههای فناور، متمرکز نمودن فعالیتهای کارآفرینی در دانشگاه و جمعآوری و پردازش ایدههای دانشجویان، ساخته و تجهیز شد.
نجفی نژاد، مجتمع نوآوری دانشگاه را محلی برای اتصال دانشگاه به آینده برشمرد و گفت: واحدهای فناور بهعنوان پیشگامان عرصه علم و فناوری باید در ترویج و اشاعه فرهنگ فناوری و نوآوری به اقشار جامعه باشند.
وی بیان کرد: برنامه تعالی دانشگاه در افق ۱۴۲۰ در حال تنظیم است و بهزودی پردیس دانشگاه به شهرک علم و فناوری تبدیل خواهد شد. چشمانداز ما در برنامه افق ۱۴۲۰، استقرار بیش از ۱۰۰ شرکت دانشبنیان در دانشگاه است.
انتهای پیام