لیلی شکرانی، در گفتوگو با ایسنا، اضافه کرد: در آزمون استخدامی آموزش و پرورش که در سال جاری برگزار شد، ۶۵ نفر از مربیان قرآنی استان قبول شدند که از این تعداد تنها دو نفر را پذیرفتند و ۶۳ نفر از این مربیان همچنان در وضعیت نامعلومی قرار دارند.
وی با بیان اینکه دلیل عدم پذیرش مربیان قرآنی که در آزمون استخدامی قبول شدند نداشتن فیش حقوقی است، تصریح کرد: این مربیان قرآنی استان سابقه تدریس در مدارس داشتند و مدیران مدرسه و مسئولان آموزش و پرورش نیز برای شرکت مربیان قرآنی در آزمون استخدامی هیچگونه مخالفتی نداشتند.
شکرانی با تأکید براینکه پس از قبولی مربیان قرآنی در آزمون استخدامی، مانع پذیرش آنان در آموزش و پرورش شدند، بیان کرد: در سالهای تدریس مربیان قرآنی در مدارس استان، حق الزحمه آنان به صورت نقدی پرداخت میشد و همین مسئله موجب عدم امکان جذب مربیان قرآنی در آموزش و پرورش شد.
مدیرعامل اتحادیه موسسات و تشکلهای فرهنگی قرآن و عترت خراسان شمالی تصریح کرد: آموزش و پرورش استان نیز به این مربیان قرآنی نیاز دارد و در این حوزه با کمبود نیرو مواجه هستند.
شکرانی در پایان تأکید کرد: خانوادهها از اینکه فرزندانشان در مدارس قرآن را به خوبی نمیآموزند معترض هستند و از همین جهت نیاز است که آموزش و پرورش در جذب مربیان قرآنی و به کار گیری نیروی متخصص در حوزه قرآنی پیگیری جدی داشته باشند.
انتهای پیام