به گزارش ایسنا، تازه ترین مکاتبه صورت گرفته بینگمرک ایران و سازمان غذا و دارو حاوی جزئیات واردات واکسن در چند ماه گذشته است.
آنطور که ارونقی -معاون فنی گمرک ایران- به شانه ساز -رئیس سازنان غذا و دارو - اعلام کرده است ، از ۱۵ بهمن ۹۹ تا ۱۴ شهریور سال جاری ۴۶ محموله واکسن کووید-۱۹ از طریق فرودگاه امامخمینی وارد کشور شده و پس از انجام فوری تشریفات گمرکی به طور حمل یکسره شبانه روزی و از پای پرواز به طور مستقیم تحویل نمایندگان وازدت باداشت شده است.
بر اساس این گزارش، طی این مدت ۴۰ میلیون و ۲۹۱ هزار و ۸۹۴ دوز واکسن از کشورهای چین، ژاپن، ایتالیا، روسیه کره جنوبی و هند وارد ایران شده است
بررسی جزئیات محمولههای وارداتی واکسن نشان میدهد که بیشترین محموله به واکسن سینوفارم از چین با ۲۶ محموله حاوی ۳۱ میلیون و ۶۴۴ هزار و ۶۸۴ دوز اختصاص دارد.
در سایر محموله های وارداتی ، سه محموله واکسن آسترازنکا از ژاپن به تعداد دو میلیون و ۹۱۱ هزار و ۸۱۰ دوز وارد شده است.
همچنین یک محموله واکسن از ایتالیا( کوواکس) به تعداد یک میلیون و ۴۵۲ هزار دوز ، یک محموله آسترازنکا (کوواکس) با یک میلیون و ۴۴۹ هزاز و ۶۰۰ دوز و همچنین محموله دیگری از کوواکس از کره جنوبی با ۷۰۰ هزار و ۸۰۰ دوز وارد ایران شده است
در سایر محمولههای واراتی ، ۱۱ محموله اسپوتنیک به تعداد یک میلیون و ۴۵ هزار دوز از روسیه و همچنین دو محموله دیگر از این کشور از واکسن آسترازنکا به تعداد ۹۶۳ هزار دوز وارد شده است.
یک محموله نیز واکسن هندی (بهارات) به تعداد ۱۲۵ هزار دوز در بین واکسنهای وارداتی به ایران قرار دارد.
انتهای پیام