مهدی ابراهیم زاده عنوان کرد: در ۵ ماه اول سال جاری بیش از ۵۹۰ هزار قطعه جوجهریزی در مرغداریهای شهرستان تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰۰ درصد رشد دارد.
وی مطرح کرد: ماکیان گوشتی به عنوان منبع با کیفیت پروتئین محسوب شده و رعایت نکات بهداشتی– قرنطینهای علاوه بر دوره پرورش در کشتارگاهها و زنجیره توزیع آن، اهمیت بسیار زیادی دارد.
رئیس شبکه دامپزشکی مهولات در پایان از مرغداران درخواست کرد با رعایت دقیق دستورالعملهای سازمان دامپزشکی در کلیه مراحل پرورش اعم از خرید جوجه، حمل و نقل، بهداشت سالنهای پرورش، واکسیناسیون، درمان و اعمال محدودیتهای زمانی قرنطینهای، در جلوگیری از اشاعه بیماریهای طیور تأمین گوشت مرغ سالم برای جامعه، سهیم باشند.
بنا بر اعلام روابط عمومی جهاد کشاورزی مه ولات، این شهرستان دارای ۲۰ واحد پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت ۴۰۰ هزار جوجه ریزی در هر دوره پرورشی را دارد.
انتهای پیام