به گزارش ایسنا، حمید سجادی در رابطه با خصوصی سازی دو باشگاه فوتبال استقلال و پرسپولیس و اینکه وزارت ورزش و جوانان تحت مدیریت یک مجمع در حال مدیریت دو باشگاه فوتبال در سطح لیگ برتر است و این رویه یک تخلف به شمار میرود، اظهار کرد: مقدمات کار در دوره مدیریت قبلی وزارت ورزش و جوانان طی شده است و در حال حاضر دو باشگاه آماده واگذاری هستند.
وی ادامه داد: اصولا در تمامی کشورها، باشگاه ها معمولا مردمی هستند و دولتها کمتر در اینگونه موارد دخالت میکنند و سیاست نیز بر واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی است و به شما قول میدهم فقط یک هماهنگی بین وزارت ورزش و جوانان و وزارت امور اقتصادی و دارایی است که باید انجام شود و بیشتر زحمتها کشیده شده است و با هماهنگی میتواند در زمان بسیار کوتاه این اتفاق رخ دهد.
وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینکه کار سختی در پیش نیست، بیان کرد: طی یک تا دو ماه آینده این اتفاق رخ میدهد و به تدریج پیش میرود و بخشی از سهام را میتوان به مردم واگذار کرد. پاس گل را به ما دادهاند و ما فقط باید گل بزنیم.
سجادی با اشاره به موافقت رییسجمهوری مبنی بر واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی در مورد استعفای جعفر سمیعی، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، عنوان کرد: صحبتشان را در حد همین مباحث شنیده ام تا ببینیم چقدر جدی است.
وی در خصوص وضعیت مدیرعامل باشگاه استقلال نیز، گفت: هنوز نشستی با هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه استقلال نداشتهام و در اولین فرصت به عنوان یک یار کمکی مورد مشورت قرار خواهم گرفت و نقطه نظرات خود را منتقل میکنم. باید تاکید کنم و به هواداران دو باشگاه اطمینان دهم که وظیفه ما حمایت از این دو باشگاه مردمی است.
وزیر ورزش و جوانان افزود: در عین حال باید بدانیم که تمام تلاش وزارت ورزش مربوط به دو باشگاه استقلال و پرسپولیس نخواهد بود و عدالت محوری یکی از برنامهها است و باید به تمام تیمها توجه داشته باشیم.
سجادی در پاسخ به اینکه چه برنامهای از سوی این وزارتخانه به منظور مقابله با فساد در ورزش وجود دارد، اظهار کرد: تغییر در اساسنامهها و رویهها یکی از مهمترین مسائل است که شفافسازی میکند و اساسنامه فدراسیونهای ورزشی مصوب شده و مراحل قانونی طی و ابلاغ شده است.
وی با اشاره به اینکه در شروع هر مجمع، رایگیری و رییس مجمع انتخاب میشود، گفت: قبلا وزیر ورزش و معاونان رییس مجمع بودند که مغایر با منشور المپیک بود و دیگر نباید لابی صورت گیرد و با یک خردجمعی رییس مجمع انتخاب میشود.
طراحی سامانه در وزارت ورزش برای رصد قرارداد بازیکنان
وزیر ورزش و جوانان در رابطه با افزایش بی رویه رقم قرارداد بازیکنان در ورزش کشور و اینکه آیا این وزارتخانه قصد ورود به موضوع را ندارد، گفت: متاسفانه بسیاری از نکات ریز در قراردادها نگاشته نمیشود، استقلال فدراسیونها و استقلال عمل آنها دلیل بر هرج و مرج نیست و به طور حتم وجود چارچوب و حد و مرز داشتن قراردادها باید در دستورکار قرار گیرد و در حال تهیه سامانهای هستیم که قراردادها اگر از یک رقم مشخصی بالاتر رفت به وزارت ورزش و جوانان بیاید و رصد شود. در رابطه با عدد آن هنوز به جمع بندی نرسیدهایم و در حال کار کارشناسی هستیم.
وی ادامه داد: در مورد برخی قراردادها از جمله قرارداد ویلموتس، کشور تاوان داد و جمهوری اسلامی ایران درگیر این مسئله شد و دیگر بحث افراد و فدراسیون مطرح نبود و تعهدی بود که برای کشور ایجاد شد.
وزیر ورزش و جوانان در خصوص وضعیت تیمهای نفتی، تاکید کرد: وعده میدهم حتما به امور باشگاهی استانها رسیدگی میکنم و تا همین الان دستورات ویژهای صادر شده است و پس از ارائه گزارش، هر اقدامی که نیاز باشد انجام خواهم داد.
دیگر امکان فعالیت جزیرهای در ورزش وجود ندارد
وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینکه کمتر از یکسال تا بازیهای آسیایی فرصت باقی است، گفت: کاملا باید تجهیز و آماده شویم و از حدود یکسال آینده ثبت رکوردها برای برخی رشتههای ورزشی به منظور کسب سهمیه ورودی المپیک آغاز میشود و رسیدگی به امور ورزش قهرمانی و نقایص این حوزه با یک الگو و روش جدید در دستور کار وزارت ورزش و جوانان قرار دارد.
سجادی با تاکید بر اینکه ورزش کشور دیگر شرایط فعالیت جزیرهای ندارد، خاطرنشان کرد: ورزش باید از روش ترکیبی استفاده کند و تمامی ظرفیتهای ورزشی در بخش آموزش و پرورش، دانشگاهی، نیروهای مسلح، ورزش کارگری و... باید به بهترین شکل ترکیب شده و در راستای تحقق اهداف ورزش قهرمانی مورد استفاده قرار گیرد.
به روزرسانی تجهیزات ورزشکاران جانباز و معلول، ضرورت است
وی در ادامه به موفقیت کاروان پارالمپیک ایران در توکیو اشاره کرد و گفت: کسب 24 مدال بسیار موفقیت آمیز بود و 12 مدال طلا بدست آمد و 11 مدال نقره و یک برنز به دست آوردیم و در ریو تعداد مدال طلای کمتری به دست آوردیم که تعداد آن هشت مورد بود، در عین حال باید بدانیم که کمترین تعداد ورزشکار اعزام شد.
وزیر ورزش و جوانان افزود: تجهیزات استاندارد روز باید برای ورزشکاران پارالمپیک تهیه شود و به روزرسانی تجهیزات یکی از ضرورتهاست که باید مدنظر قرار گیرد.
تعداد ورزشکاران سازمان یافته و اماکن ورزشی
سجادی در رابطه با اینکه چه تعداد ورزشکار سازمان یافته و مکان ورزشی در کشور وجود دارد، گفت: قبل از شیوع ویروس کرونا، سه میلیون و 400 هزار ورزشکار سازمان یافته و بیمه شده در کشور وجود داشت اما به یک میلیون نفر کاهش یافت که لطمه بزرگی به ورزش کشور میزند. در عین حال 28 هزار مکان ورزشی در کشور وجود دارد که 6000 مورد آن تعطیل است و 4000 مکان ورزشی در حال ساخت نیز داریم.
در ورزشگاه آزادی و سایر ورزشگاهها به روی مردم باز میشود
وی در مورد ورزش همگانی و جایگاه آن در کشور، عنوان کرد: ورزش همگانی امروزه به یک نهضت بهزیستی تبدیل شده است و متاسفانه ورزش سالانه در کشور ما گران شده است. برنامه ما این است که در ورزشگاه آزادی و سایر ورزشگاه های مشابه به روی مردم باز شود و به صورت پارک ورزش شاهد مشارکت مردم در ورزش همگانی باشیم.
ورزش بانوان خودکفا شود
وزیر ورزش و جوانان در پاسخ به اینکه 56 درصد جمعیت کشور را بانوان تشکیل میدهند، چه برنامه ای در حوزه ورزش بانوان مدنظر قرار خواهد گرفت: ایده اصلی این است که ورزش بانوان در کشور خودکفا شود و بی نیاز از ورزش مردان باشد و تمامی فعالیتهای مربوطه در این حوزه از سوی بانوان انجام شود.
انتهای پیام