رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان خبر داد

۳۲ هزار تن گوشت قرمز بهداشتی در خراسان رضوی تولید شد

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی از نظارت بهداشتی بر تولید، نگهداری و عرضه ۳۲ هزار تن گوشت قرمز توسط اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی در استان خبر داد.

دکتر محمود قربان زاده با اعلام این مطلب اظهار کرد: طی ۵  ماهه اول امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی از ورود بیش از  ۷۵تن گوشت حاصل از  دام‌ها که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به معدوم نمودن آن اقدام نموده‌اند.

وی افزود: دام کشتار شده در کشتارگاه‌های استان را طی مدت یاد شده، بیش از ۸۶۰ هزار راس دانست و یادآور شد: گوشت حاصل تمامی کشتارگاه‌های استان تحت نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی  قرار دارد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی تصریح کرد: با توجه به اینکه فرآورده‌های خام دامی باید از مراکز مجاز و معتبر سطح شهر تهیه شوند؛ در صورت خرید محصولات بسته بندی، بایستی دقت شود بر روی بسته‌بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء و کد پروانه تولید درج شده باشد و از خرید فرآورده‌های خام دامی از افراد دوره گرد به شدت پرهیز شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی، قربان زاده افزود:  لازم است شهروندان در زمان خرید گوشت قرمز به مهردامپزشکی و نشانه گذاری لاشه که به صورت بر چسب‌های سفید یا زرد رنگ روی دو دست و دو ران لاشه دام با ذبح بهداشتی و شرعی نصب شده دقت کنند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفن‌های ۳۷۲۵۰۰۲۵و ۳۷۲۵۰۰۳۵(شبکه دامپزشکی مشهد)، ۱۵۱۲(پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ و در شهرستان‌ها با شبکه دامپزشکی شهرستان در تماس باشند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۰:۲۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400061309019
  • خبرنگار : 50356