حمید ظهرابی پنجشنبه ۱۱ شهریور به خبرنگاران با اشاره به قدمت 66 ساله این واحد صنعتی، گفت: این کارخانه اثر نامطلوبی بر سلامت هوای شیراز داشته و سلامت شهروندان این شهر خصوصا ساکنان اطراف کارخانه را با مخاطره مواجه کرده است.
او اضافه کرد: چندین دهه است که موضوع انتقال این کارخانه در دست اقدام است اما به دلیل عدم هماهنگی دستگاه ها و نبود اراده لازم در مدیران، انتقال کارخانه سیمان با وجود اهمیت فراون عملی نشده است.
ظهرابی افزود: با پیگیریهای انجام شده در ۲ سال گذشته و فشار اداره کل حفاظت محیط زیست فارس و همچنین ورود دستگاه قضایی به مسئله و برخورد جدی انجام شده، تفاهمهایی برای تغییر کاربری اراضی کارخانه سیمان و تامین منابع مالی برای انتقال کارخانه از این محل انجام شده است اما انتظار میرود که شهرداری و شورای شهر با جدیت به موضوع ورود کرده تا کارخانه سیمان شیراز با فروش اراضی خود برنامه زمانبندی خروج این کارخانه را عملی و اجرا کنند.
به گفته مدیرکل محیط زیست فارس، شهر شیراز همواره از نظر شاخصهای کیفی هوا در مرز آلودگی قرار دارد و در اثر وزش ملایم ترین باد شاهد افزایش شدید غلظت گرد و غبار و افت شدید کیفیت هوای شیراز هستیم.
ظهرابی خاطرنشان کرد: با توجه به این نکته که وجود کارخانه سیمان و آلودگی برخاسته از محوطه این کارخانه، خطوط تولید و معادن آن نقش بسزایی در آلودگی هوای شیراز دارد، ضرورت انتقال این کارخانه آشکار است و همت سیاستگذاران استان را میطلبد.
انتهای پیام