به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه وال استریت ژورنال، ناجیان و خانوادههای کشته شدگان در عملیات ائتلاف عربی در یمن اسناد و مدارکی درباره سه حادثه تأیید شده را ارائه کرده و از ائتلاف عربی به دیوان کیفری بینالمللی شکایت کردند.
از جمله این حملات حمله ماه اوت ۲۰۱۸ به اتوبوس دانش آموزان است که طی آن ۳۴ تن کشته شدند که بیشترشان از کودکان هستند.
حمله موشکی سال ۲۰۱۶ به یک تشییع جنازه که به کشته شدن ۱۱۰ تن منجر شد و همچنین شکنجه و قتل غیرنظامیان در عدن به دست مزدوران کلمبیایی تحت رهبری یک شرکت آمریکایی که با امارات قرارداد امضا کرده بود.
توبی کادمان، از وکلای ارشد گفت: سه کشور از امضاکنندگان اساسنامه رم (اردن، سنگال و مالدیو) حین وقوع حملات به اتوبوس دانش آموزان و تشییع جنازه اعضای ائتلاف بودند. شهروندان یک کشور دیگر عضو دیوان کیفری بینالمللی نیز یعنی کلمبیا در آن زمان جزو نیروهایی بودند که در جنگ شرکت کردند.
وکلا از دیوان کیفری بینالمللی خواستند تحقیقاتی درباره این جنایتها انجام دهد. آنها به شکایتهایی اشاره کردند که علیه رهبران نظامی در یمن در مقابل دادگاههای انگلیس و آمریکا ارائه شده بود.
سامان روابط اسلامی آمریکا "کر" اخیرا اعلام کرد که عربستان مسؤول قتل هزاران بیمار بیگناه در یمن است.
این سازمان اعلام کرد که ائتلاف عربی همچنان به محدودیتهای خود علیه فرودگاه صنعا ادامه میدهد. در نتیجه این محدودیتها هزاران یمنی که بیماری مزمن دارند جان خود را از دست میدهند.
این سازمان اعلام کرد: بستن فرودگاه صنعا خسارتهای اقتصادی را به بار آورده است که بر وخامت اوضاع انسانی میافزاید.
انتهای پیام