به گزارش ایسنا،همزمان با اعلام نتایج ارشد، کارنامه نتایج اولیه و زمان تکمیل فرم انتخاب رشتههای تحصیلی برای مجازین به انتخاب رشته در آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۰ اعلام شد و داوطلبان برای دسترسی به نتیجه آزمون خود لازم است شماره داوطلبی یا شماره پرونده و همچنین مشخصات شناسنامهای (نامخانوادگی و نام، شماره شناسنامه و تاریخ تولد) و یا اطلاعات کارت اعتباری خود را در سامانه سازمان سنجش اموزش کشور وارد کنند.
آن دسته از افرادی که بر اساس محتوای کارنامه مذکور مجاز به انتخاب رشتههای تحصیلی در این آزمون شدهاند، لازم است براساس مفاد این اطلاعیه نسبت به دریافت دفترچه راهنمای انتخاب رشتههای تحصیلی (شماره ۲) و همچنین تکمیل فرم انتخاب رشتههای اینترنتی خود در موعد مقرر اقدام کنند.
دفترچه راهنمای انتخاب رشتههای تحصیلی (شماره ۲) این آزمون که شامل شرایط، ضوابط و ظرفیت پذیرش رشتهها است از بعدازظهر امروز دوشنبه مورخ ۸ شهریور در درگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش آموزش کشور قابل دریافت است.
به متقاضیان مجاز به انتخاب رشتههای تحصیلی توصیه می شود ابتدا نسبت به مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشتههای تحصیلی (دفترچه شماره ۲) اقدام نموده و با توجه به نتیجه اعلام شده در کارنامه اعلام نتایج اولیه، کدرشته محلهای مورد نظر خود را استخراج و به ترتیب علاقه مرتب نموده و پس از آن در فرم پیشنویس درج نمایند و پس از اطمینان از صحت رشته محلهای انتخابی خود، از روز چهارشنبه مورخ ۱۰ شهریور تا ساعت ۲۴ روز شنبه ۱۳ شهریور، با وارد کردن اطلاعات کارت اعتباری، شماره شناسنامه و یا کد رهگیری که در پایان ثبتنام اولیه توسط سیستم به متقاضی داده شده است، نسبت به ثبت کد رشته محل های انتخابی (حداکثر تا ۱۰۰ کدرشتهمحل) و تکمیل فرم مذکور اقدام کنند.
پس از تأئید نهایی رشتههای انتخابی توسط متقاضی، رسید انتخاب رشته از طریق سیستم در اختیار وی قرار داده خواهد شد، در غیر این صورت انتخاب رشته داوطلب تکمیل نشده است.
متقاضیانی که در ردیف پذیرفته شدگان نهایی قرار بگیرند و به هنگام ثبتنام در موسسه محل قبولی، دارای مغایرت معدل باشند با توجه به مصوبات و دستورالعملهای مربوط ابتدا از آنان ثبتنام مشروط به عمل خواهد آمد و پس از بررسی وضع علمی چنانچه نمره قبولی را دارا نباشند قبولی آنان لغو خواهد شد. پس لازم است متقاضیان معدل خود را براساس مفاد بند «تذکرات مهم در رابطه با معدل» مندرج در صفحه ۵ دفترچه راهنمای انتخاب رشتههای تحصیلی (شماره ۲) این آزمون مورد بررسی قرار دهند تا بین معدل اعلام شده به این سازمان و معدلی که به هنگام قبولی ارائه خواهند نمود، مغایرتی نباشد.
چنانچه فردی در ردیف پذیرفتهشدگان این آزمون قرار بگیرد و تا تاریخ ۳۱ شهریور موفق به دریافت مدرک کارشناسی خود نشود قبولی وی باطل خواهد شد. لذا چنانچه داوطلبان به دلایلی احتمال فارغ التحصیلی خود را تا تاریخ فوق نمیدهند لازم است حداکثر تا تاریخ ۲۰ شهریور درخواست انصراف از گزینش در رشته های انتخابی را به همراه تصویر شناسنامه و یا کارت ملی به سازمان سنجش ارسال کنند تا از گزینش نهایی حذف شوند. به درخواستهایی که بعد از تاریخ تعیین شده به این سازمان واصل شود ترتیب اثرداده نخواهد شد و تمامی تبعات آن متوجه شخص متقاضی خواهد بود.
به متقاضیان توصیه می شود، قبل از اقدام به تکمیل نهایی فرم انتخاب رشته خود، توضیحات و اطلاعات مربوط به آن (محل تحصیل، نوع دوره، میزان شهریه و ...) و همچنین اطلاعات مندرج در بخش پیوست های دفترچه راهنمای انتخاب رشته را حسب مورد مطالعه نموده و مد نظر داشته باشند.
سیستم انتخاب رشته، تا حدودی هوشمند پیشبینی شده که در حد امکان خطاهای احتمالی متقاضیان را در زمان انتخاب رشته اینترنتی به آنان تذکر دهد (به عنوان مثال: انتخاب کد رشته محلی که متقاضی در آزمون آن شرکت نکرده و یا اینکه در گرایشی از گرایش های رشته امتحانی خود مجاز به انتخاب رشته نگردیده است و ...). لذا لازم است متقاضیان نسبت به رفع خطاهای داده شده اقدام نمایند.
متقاضیان مجاز به انتخاب رشته، لازم است اطلاعیههای سازمان سنجش آموزش کشور، دفترچه راهنمای انتخاب رشتههای تحصیلی و شرایط و ضوابط ارگان های بورس دهنده و مؤسساتی که به صورت شرایط خاص پذیرش می نمایند را به دقت مطالعه کنند.
متقاضیان رشته محلهای دارای شرایط خاص ضمن مطالعه دقیق شرایط و ضوابط این گونه رشتهها، توجه داشته باشند منحصراً مجاز به انتخاب حداکثر ۲ کدرشته محل از این نوع کدرشته محل ها می باشند؛ در این مورد، اطلاعیه سازمان سنجش درخصوص معرفی شدگان چند برابر ظرفیت و برنامه زمانی مصاحبه و سایر مراحل گزینش از طریق درگاه اطلاعرسانی این سازمان در تاریخ ۲۲ شهریور منتشر خواهد شد.
براساس کارنامه نتایج اولیه در رشته و گرایش مربوط به دورههای روزانه و شبانه مجاز به انتخاب رشته شده باشند. همزمان با انجام انتخاب رشته، علاقمندی خود را برای شرکت در پروژه و یا پروژهها اعلام نموده و نسبت به پرداخت هزینه فوق برای هر پروژه اقدام نماید. (متقاضیانی علاقمندی خود را برای شرکت در ۲ و یا ۳ پروژه اعلام نمایند، باید نسبت به پرداخت هزینه برای هر پروژه به مبلغ یک میلیون و پانصد ریال اقدام کنند) و کدرشتهمحل های پذیرش دورههای دورههای روزانه و نوبت دوم (شبانه) مربوط به هر پروژه و یا آزمون عملی را در فرم انتخاب رشته خود درج نمایند.
انتهای پیام