دکتر مریم بیرانوندزاده در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد لرستان فعالیتهای خود را در راستای مزیتها و قابلیتهای منطقهای متمرکز شده است.
وی اضافه کرد: از مراکز خدمات تخصصی فعال در این معاونت میتوان به مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی، مرکز خدمات تخصصی GIS و مطالعات شهری و منطقهای و دفتر نمایندگی بانک خون بند ناف رویان اشاره کرد.
سرپرست معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی لرستان با اشاره به رئوس فعالیتهای مهم این معاونت در تولید گیاهان دارویی بیان کرد: کشت و اهلیسازی گیاهان دارویی نظیر بهلیمو، آویشن، نعناع فلفلی، گل گاوزبان، مورد، رازیانه، شمعدانی عطری و... از فعالیتهای این معاونت است.
بیرانوندزاده عنوان کرد: در حال حاضر سطح زیر کشت مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی لرستان بین ۱.۵ تا ۲ هکتار است و میزان تولیدات متغییر است.
وی گفت: در حال حاضر محصولات تحت کشت در این مجتمع ، آویشن شیرازی، نعناع فلفلی، اسطوخودوس، گل گاوزبان، به لیمو، مورد، رازیانه و شمعدانی عطری است.
سرپرست معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی لرستان اضافه کرد: تولید قلمه، نشاء استاندارد گیاهان دارویی، آموزش، مشاوره و ترویج گیاهان دارویی و بستهبندی آنها از دیگر فعالیتهای این معاونت است.
وی خاطرنشان کرد: معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی لرستان در کنار کشت و تولید گیاهان دارویی به مطالعات شهری-روستایی، گردشگری، آیندهپژوهی، بحرانهای طبیعی در مدیریت منابع آب، سازگاری با تغییرات اقلیمی و نمونهگیری از سلولهای بنیادی بندناف نوزادان نیز پرداخته و در این راستا فعالیت چشمگیری دارد.
انتهای پیام