به گزارش ایسنا، یکی از شعارهای اصلی اعضای این شورا تحقق ثبات در مدیریت شهری است، اصل مهمی که اراک عموما شاهد تحققش نبوده است.
رییس شورای شهر اراک، ۱۷ مرداد در بازدید از این خبرگزاری بر توجه شورا به این مهم تاکید و اظهار کرد: شورای ششم بدنبال بی ثباتی در مدیریت شهری نیست و در خصوص شاخص های شهردار و برنامه مدیریت شهری و ... از قبل تبادل نظر و آرا داشته ایم. به دنبال شهرداری هستیم که بتوانیم چهار سال مدیریت شهری را به او بسپاریم، در واقع در بحث انتخاب شهردار بدنبال ثبات مدیریت و انتخاب فردی هستیم که دارای رویکرد اجتماعی و فرهنگی باشد.
سید وحید میرنظامی با بیان اینکه شورای جدید در خصوص انتخاب شهردار نگاه ویژه ای دارد و از آنجاکه رویکرد اجتماعی و فرهنگی را دنبال می کنیم باید شهرداری را انتخاب کنیم که متناسب با این رویکرد حرکت کند، افزود: کسی را می خواهیم که نگاه متوازن داشته باشد و در عین حال که پروژه های عمرانی را دنبال می کند به مسائل اجتماعی و فرهنگی هم نگاه ویژه داشته باشد.
روز گذشته ۹ اسم به عنوان کاندیداهای شهرداری اراک در فضای مجازی منتشر شد که شامل سیدمهدی حسینی، محمد جعفرپور، محمدصادق قائمی، عباس ملک حسینی، علیرضا کریمی، علیرضا محمودی، رضا آجرلو، احسان شریفی و احمد آزاد بود و انتشار این لیست(غلط یا درست، تایید شده یا تایید نشده) قضیه انتخاب شهردار را حساس تر کرد، بویژه اینکه از روز گذشته روند انتخاب شهردار در صحن غیر علنی با انجام مصاحبه از حسینی و جعفرپور آغاز شده است.
بدنبال شوآف نیستیم/جلسات زمانبر است
از جزییات این جلسات تاکنون اطلاعی منتشر نشده است، اما میرنظامی در گفتوگو با ایسنا، در خصوص روند انتخاب شهردار اراک و برگزاری غیرعلنی جلسات اظهار کرد: در انتخاب شهردار امور به شکل علنی انجام می شود، اما برای هر گزینه، جلسات دو تا سه ساعته برگزار می شود که خارج از حوصله و صبر شنوندگان است.
وی با اشاره به اینکه دیروز از ساعت ۱۶ تا ۲۱.۳۰ مصاحبه از دو گزینه انجام گرفت، افزود: روند کاری دیروز نشان می دهد که موضوع زمانبری در حال انجام است، شورا به دنبال شوآف نیست بلکه کار مرحله به مرحله با شفافیت در حال طی شدن است.
اعلام آمادگی ۴۵ نفر برای تصدی پست شهرداری اراک
رییس شورای ششم شهر اراک تصریح کرد: حدود ۴۵ نفر برای پست شهرداری اراک اعلام آمادگی کرده اند، از این تعداد، حدود ۳۳ نفر در فراخوان شورا اعلام آمادگی کردند و ۱۲ نفر نیز از سوی اعضا به عنوان گزینه معرفی شدند، برخی از این افراد شرایط اختصاصی مانند ۹ سال مدیریت میانی و سوابق تحصیلی لازم را نداشتند که به طور طبیعی غربالگری آنها صورت گرفت.
وی افزود: با غربالگری صورت گرفته حدود ۲۵ نفر باقی ماندند که پس از ساعت ها بررسی و تجزیه و تحلیل ۱۰ نفر باقی ماندند و پس از آنالیز این افراد، گزینه های نهایی که شاید حدود ۳ تا ۴ نفر باشند به صورت علنی مورد ارزیابی و بررسی قرار می گیرند.
میرنظامی با تاکید بر اینکه مردم باید بدانند که شورا به دنبال انجام کار نمایشی نیست و در عین حال مسلما نباید کاری بدون اطلاع مردم انجام گیرد، افزود: قطعا انجام امور و لزوم اطلاع رسانی آن به این معنا نیست که اموری که وقت مردم را می گیرد و از حوصله خارج است هم با جزئیات اطلاع رسانی شود، اما قطعا در مراحل پایانی کار به مردم اطلاع رسانی می شود.
۱۵ شاخص برای انتخاب شهردار اراک
وی در خصوص ملاک انتخاب شهردار اظهار کرد: شورا ۱۵ شاخص اصلی را در نظر گرفته است که یکی از آنها بومی بودن است، البته بومی بودن صرفا به این معنی نیست که فرد در اراک ساکن باشد بلکه به این معناست که از گزینه های بومی که حتی در دیگر نقاط کشور فعال بوده و افراد موفقی هستند نیز می توان استفاده کرد، به عنوان مثال علیرضا جاوید سرپرست شهرداری تهران و زاده اراک است. قطعا گزینه بومی باید شهر، نیازها، بدنه شهرداری، اولویت ها و نظام جامع مسائل شهری را بشناسد، انگیزه خدمت، تعهد، تخصص داشته باشد، جهادی و انقلابی باشد و با رویکرد و نگاه شورا و اولویت های شورا که فرهنگی و اجتماعی است، هم جهت باشد.
شورای پنجم پاسخگو باشد
رییس شورای شهر اراک با تاکید بر اینکه خط قرمز شورا قانونمداری است، گفت: عمل به قانون از سوی شهرداری و شهردار برای شورا بسیار اهمیت دارد، متاسفانه در سال های اخیر در بحث منابع انسانی شهرداری بی بند و باری و ولنگاری مدیریتی را شاهد هستیم که باید شورای پنجم نسبت به این وضعیت پاسخگو باشد، از طرفی مدیریت های شهرداری نیز پاسخی برای این وضعیت داشته باشند.
وی تصریح کرد: مردم به سختی عوارض و مالیات پرداخت می کنند و ما حق نداریم در هزینه کرد و جذب نیروی انسانی سازوکار درستی نداشته باشیم و باید این وضعیت اصلاح شود. پیگیری و طرح سوال از شورای پنجم در خصوص این وضعیت در حیطه وظایف اصلی و قانونی شورای ششم نیست، اما مسلما سازمان بازرسی و نهادهای نظامی باید حسابرسی کنند و شاید تا امروز نسبت به این امر نیز ورود کرده باشند. رسانه ها نیز در این راستا باید مطالبه گر باشند و سوال بپرسند که چرا ده ها نفر بدون مدرک تحصیلی مرتبط و سازوکار قانونی به شکل فله ای جذب شهرداری شدند.
به گزارش ایسنا، روند انتخاب شهردار از سوی شورای ششم آغاز شده است و با وجود نظرات و نقدهای مختلف به علنی یا غیرعلنی برگزار شدن جلسات، تنها می توان امیدوار بود که انتخابی درست انجام گیرد تا شهر اراک دوباره روند سال های اخیر و تغییرات مکرر شهردار را تجربه نکند.
انتهای پیام