به گزارش ایسنا، سرهنگ داوود معظمی گودرزی با اشاره به اینکه رصد فضای مجازی از وظایف اصلی پلیس سایبری است، افزود: ممکن است برخی افراد در فضای مجازی، تبلیغاتی را در فروش داروهای خاص انجام دهند اما زمانی که پول واریز میشود متأسفانه خدماتی را انجام نمیدهند.
وی اظهار کرد: همکاران بنده به صورت شبانهروزی این فضا را رصد میکنند و با اقداماتی که انجام دادند در سال جاری چندین باند برخورد کرده اند که مبادرت به فروش دارو در فضای مجازی در قالب داروهای تاریخگذشته و داروهایی که بهخاطر عدم نگهداری در شرایط لازم فاسد شده بودند، میکردند و در کنار همه اینها کلاهبرداری بوده است.
وی به مردم توصیه کرد: در خصوص داروها چه داروهای مربوط به کرونا و چه بیماریهای دیگر که نیاز به خرید دارو دارند، مردم حتماً از مجاری رسمی آنها را مطالبه و تهیه کنند. فضای مجازی محل امنی برای تهیه دارو نیست چرا که ممکن است با سلامت و جان مردم بازی شود.
سرهنگ معظمی گودرزی در خصوص رصد فضای مجازی توسط پلیس فتا اطمینان خاطر داد و گفت: فرزندان این ملت در پلیس سایبری به صورت شبانهروزی این موضوعات را پیگیری و رصد میکنند. ما در بحث موضوعات سلامتمحور هیچگونه تعارفی با کسی نداریم و با قاطعیت این موارد را داریم دنبال میکنیم.
وی دررابطهبا واکسنهای تزریقی که توسطهای نهادهای رسمی زده میشود گفت: بازرسین در وزارت بهداشت نظارت کافی را بر واکسنهای وارداتی دارند. چنانچه از مجاری رسمی و قانونی واکسنها وارد شده باشند بههیچعنوان تقلب متصور نیست. تزریق واکسنهای تقلبی در جاهای غیر رسمی است که در فضای مجازی تبلیغ واکسن میکنند.
انتهای پیام