رئیس سازمان بسیج رسانه:

ایجاد نظام صنفی از مهمترین نیازهای رسانه است

رئیس سازمان بسیج رسانه اعتقاد دارد که در فضای امروز جامعه، یکی از مهمترین نیازهای عرصه رسانه و فعالان این بخش، ایجاد یک نظام صنفی است و این موضوع باید به یک مطالبه عمومی بدل شود.

مسعود بصیری دوشنبه اول شهریور در جلسه بررسی نقش رسانه در توسعه اقتصادی، سیاسی و اجتماعی با رویکرد اسلامی، در شیراز با بیان اینکه رسانه از داشتن یک نظام صنفی، محروم است، لازمه ساماندهی فضای رسانه و پیگیری مطالبات به حق فعالان این عرصه را، ایجاد یک نظام صنفی دانست.

بصیری با تاکید براینکه خبرنگار نباید خود را دست کم بگیرد، خاطرنشان کرد که بسیاری از مشکلات کنونی عرصه رسانه را فعالان همین حوزه برای خودشان ایجاد کرده‌اند، گفت: خبرنگاران از همه مشکلات و مسائل می‌نویسند اما از انعکاس مطالبات و مسائل خود غافل هستند.

رئیس سازمان بسیج رسانه گفت: امروز در حالیکه راه‌اندازی هر شغلی نیازمند طی کردن مراحل قانونی و دریافت مجوز است، ایجاد یک کانال در فضای مجازی و حرف زدن با مردم، راحت ترین کار ممکن تلقی می‌شود.

او با یادآوری اینکه اکنون شاهد یک بلبشو و رهایی در فضای مجازی هستیم، لزوم چاره‌اندیشی در این خصوص را متذکر شد و گفت: امروزه سانسور به معنی جلوگیری از بیان مسائل نیست، بلکه به معنای بیان حرف‌های بی‌ربط و زیاد است؛ یعنی آنقدر حرف بزنیم که مردم متوجه مسائل اصلی نشوند.

بصیری گفت: مردم کمتر اخبار مورد نظر خود را از رسانه‌های رسمی دنبال می‌کنند و بیشتر از رسانه‌های خُرد و محلی نیازهای خبری را مرتفع می‌کنند؛ رسانه‌هایی به تعداد زیاد و بدون مجوز!

رئیس سازمان بسیج رسانه با اشاره به طرح مسائلی در فضای مجازی پیرامون مشکلات مبتلا به جامعه ایران، از لزوم ارتقاء آگاهی فعالان رسانه برای کسب اطلاعات به روز سایر کشورها به عنوان یک نیاز یاد کرد.

بصیری خاطرنشان کرد که موضوع لزوم ایجاد نظام صنفی رسانه‌ با مشارکت همه فعالان عرصه رسانه بدون توجه به دیدگاه سیاسی و گرایش فکری، را به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتقل کرده‌ایم و امیدوار هستیم محقق شود.

رئیس سازمان بسیج رسانه ادامه داد: باید فضای فعالیت رسانه‌ای به گونه‌ای باشد که هرکس درخواست مجوز رسانه را داشت متعهد شود که اگر علیه کسی مطلب خلاف واقع منتشر کرد، رسانه‌اش تعطیل شود نه آنکه به جرائم حداقلی اکتفا شود.

او همچنین گفت: امروز تولید در کشور کم است و توجه به تولید پایین است و در مقابل استقبال مردم از کالای خارجی هم بالاست اما چرا رسانه‌ها در این مورد صحبت نمی‌کنند. البته اینکه فقط بخواهیم مردم را تشویق به خرید کالای ایرانی کنیم هم کافی نیست بلکه باید از مسئولان و دولتمردان مطالبه گری شود.

بصیری اضافه کرد: امروز در محافل مطرح می‌شود که چرا کشور واکسن فایزر از آمریکا خریداری نکرده، علتش این است که آنها به ما واکسن نمی‌دهند، آنها حاضر نیستند داروی بیماران پروانه‌ای را بدهند، رسانه‌ها باید در این زمینه با مردم صحبت کنند.

به گزارش ایسنا، در این جلسه، شماری از مدیران مسئول، سردبیران و خبرنگاران حاضر در جلسه به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۵:۴۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400060100693
  • خبرنگار :