عزت الله یوسفیان ملا درگفت و گو با ایسنا، درباره بررسی وزرای پیشنهادی رئیس جمهور در مجلس، اظهار کرد: تا اینجا به نظر من وزیر آموزش و پرورش رای نخواهد آورد؛ چون فضای مجلس همراه با او نیست البته یکی دو وزیر دیگر هم ممکن است رای نیاورند با این حال سخنرانی رئیس جمهور در روز پایانی و قبل رای گیری و رایزنی ها در روز پایانی بر رای نمایندگان تاثیر زیادی خواهد داشت.
وی همچنین درباره نحوه بررسی صلاحیت وزرا در مجلس، افزود: در ماده ۲۰۲ آیین نامه داخلی مجلس تصریح شده است که کمیسیون های مجلس، برنامه های دولت و وزرا بررسی کرده و به صحن علنی گزارش دهند. این برنامه ها باید با قوانین بالادستی نظام مثل سیاست های کلی یا برنامه ۵ ساله و همچنین قوانین مدون کشور مغایرت نداشته باشد.
این نماینده پیشین مجلس با اشاره به پخش مشروح مذاکرات از رادیو و تلویزیون،گفت: آیا مطالبی که این روزها پخش می شود، برای مردم عایدی دارد؟ من در دو دولت روحانی و احمدی نژاد در مجلس بودم و معتقدم مذاکراتی که مطرح می شود چیزی نصیب مردم نمی کند. مهم این است که وزرا چه برنامه هایی برای حل مشکلات کشور داشته باشند مثلا در مورد آموزش و پرورش مطالبه این است چرا همسان سازی اجرا نمی شود؟ وزیر پیشنهادی باید برنامه خود را در این زمینه ارائه کند یا بگوید برای مدارس غیردولتی و انتفاعی چه برنامه ای دارد یا وزیر اقتصاد بگوید چه برنامه ای برای کاهش قیمت طلا و ارز تقویت پول ملی دارد. وزیر تعاون برنامه خود را برای ایجاد اشتغال بگوید و وزیر بهداشت بگوید چه برنامه ای در زمینه واکسیناسیون، پیشگیری از کرونا و تقویت کادر درمان دارد.
وی در پایان تصریح کرد: نباید موافقت و مخالفت با شخص وزیر باشد بلکه باید برنامه ها ملاک بررسی باشد مثلا از وزیر راه پرسیده شود چه برنامه ای برای ساخت یک میلیون مسکن در سال دارد؟ در مجموع من معتقدم باید از مذاکرات مجلس چیزی عاید مردم شود و برنامه وزرای پیشنهادی نقد شود با این حال کمتر به این مسائل پرداخته می شود.
انتهای پیام