فرمانده سپاه مهریز:

تمرکز بر طرح شهید سلیمانی در مهریز با قوت دنبال می‌شود

فرمانده سپاه مهریز از راه‌اندازی سامانه تلفنی کمک به بیماران کرونایی در این شهر خبر داد و تاکید کرد: تمرکز بر طرح شهید سلیمانی با هدف مقابله و پیشگیری از این بیماری در مهریز با قوت دنبال می‌شود.

سرهنگ «علی فاتحی» در جریان برگزاری مانور خودرویی و موتوری نیروهای بسیجی فعال در طرح شهید سلیمانی مهریز، گفت: با توجه به ورود همه نیروهای مسلح جهت کنترل و کاهش زنجیره ابتلا به کرونا، تمرکز بر طرح شهید سلیمانی مبتنی بر پیشگیری از این ویروس منحوس باقوت در شهرستان مهریز ادامه دارد.

وی افزود: از همه امکانات و نیروها و ظرفیت‌های بسیج برای موفقیت در مرحله گام پنجم طرح شهید سلیمانی استفاده خواهیم کرد.

فرمانده سپاه مهریز با اشاره به فعال شدن سامانه تلفنی ۳۲۵۳۱۶۱۵ برای مساعدت به بیماران کرونایی در مهریز، گفت: بیماران کرونایی که توان خروج از منزل را ندارند، برای دریافت نسخه پزشکی و تامین دیگر نیازهایشان می‌توانند با این سامانه تماس گرفته و از ظرفیت نیروهای بسیج استفاده کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سپاه مهریز، فاتحی در پایان اظهار کرد: بسیجیان مهریزی با ناوگان خودرویی و موتوری ضمن مراجعه به منزل بیماران، کمک رسان افراد نیازمند در شرایط کرونایی هستند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۰:۳۲
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1400053121201
  • خبرنگار : 50219