حجتالاسلام عمران حسینینسب در گفتوگو با ایسنا، عنوان کرد: گریه بر مصائب امام حسین (ع) از مصادیق تقوا و باعث آمرزش گناهان میشود ولی باید عزاداریها ترجمان اهداف و قیام آن حضرت باشد.
وی با بیان اینکه اخلاص و خدامحوری، منطق و عقلانیت، عزت و حماسه و عاطفه و گریه از عوامل ماندگاری عاشوراست، گفت: همسویی با اهداف امام حسین (ع)، معیار عزاداریهای صحیح است.
این مدرس حوزه علمیه تاکید کرد: با توجه به شرایط فعلی، توجه به نماز اول وقت در هیئتها و دستجات عزاداری، پرهیز از دستهروی در زمان نماز و منبر و هدایت دستجات و هیئتها به مساجد توسط مداحان برای استفاده از منابر از معیارهای صحیح عزاداری است.
حسینینسب در ادامه به تبیین ویژگیهای خانواده عاشورایی پرداخت و با بیان اینکه انسانهای پاک و مؤمن در کربلا جزو خانوادههای سفید و اما افراد ناسالم جزو خانوادههای سیاه هستند، افزود: امام حسین (ع) نماد تربیتیافته خانواده پاک و طاهر است که وقتی آن ظالم سر امام را از تن جدا کرد با صدای بلند اعتراف کرد که من سر فرزند بهترین پدر و مادر دنیا را از تن جدا کردم.
امام جمعه سلطانیه با بیان اینکه کربلا صحنه رشد و سقوط است تا جایی که افرادی همچون حر متحول و رشد کرد اما شمر و عمربنسعد سقوط کردند، ادامه داد: مهمترین فلسفه قیام امام حسین (ع) اصلاح جامعه و امر به معروف و نهی از منکر است.
وی با یادآوری اینکه عاشورا پیامهای زیادی برای همه انسانها در هر عصر و نسلی دارد و از هر زاویه این حادثه پربار نگاه کنیم پیام جدید درس نو و افق تازهای به روی انسانها باز میشود، خاطرنشان کرد: مهمترین پیام عاشورا بندگی خداست.
انتهای پیام