دکتر صالح آزادبخت در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر شرایط در لرستان به گونهای است که بیمار بدون تخت نداریم و تنها در شهرستان پلدختر به علت مراجعه بیماران رومشکان بامشکلاتی مواجه هستیم.
وی ادامه داد: تاکنون ۱۴۵۰ تخت را به بیماران کرونایی اختصاص دادیم و قابلیت افزایش تعداد تختها را به ۱۶۵۰ مورد داریم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه در پیک چهارم ۱۴۵۰ تخت را به بیماران کرونایی اختصاص دادیم، بیان کرد: با توجه به هشدارهای وزیر بهداشت مبنی براینکه پیک پنجم تهیه کننده نظام سلامت است متاسفانه سادهانگاری مردم سبب ایجاد این پیک خطرناک شده و ممکن است این شرایط ادامه یابد.
آزادبخت با بیان اینکه باید ۷۰ درصد جمعیت کشور یعنی ۵۰ میلیون نفر واکسینه شوند تا بتوان برای کنترل پیکهای بعدی برنامهریزی کنیم، عنوان کرد: چنانچه واکسیناسیون قبلا انجام میشد امروز ساهد پیک پنجم نبودیم.
وی افزود: چنانچه تا یک ماه آینده واکسیناسیون ۵۰۰ هزار نفر انجام شود ممکن است تا یک ماه آینده این پیک کنترل شود و یا پیکهای بعدی کوتاه باشد و یا نباشد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار کرد: در حال حاضر در استان به لحاظ تامین دارو و سرم و سایر تجهیزات مشکلی نداریم اما متاسفانه نیروی انسانی و کادر درمانی و بهداشتی خسته شده و یا گرفتار بیماری هستند که با این اوصاف با کمبود نیروی انسانی مواجه شدیم و ضرورت دارد در جاهایی از نیروهای جایگزین استفاده شود.
انتهای پیام