مصطفی نخعی در گفت وگو با ایسنا، در تشریح جلسه امروز صبح کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: در جلسه امروز کمیسیون وزرای پیشنهادی میراث فرهنگی و گردشگری، ورزش و جوانان، جهاد کشاورزی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی حضور یافتند و هرکدام برنامه های خود را برای اعضای کمیسیون تبیین کردند.
وی در ادامه اظهار کرد: وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی و گردشگری تاکید داشت که تمرکز خود را بر روی توسعه گردشگری داخلی خواهد گذاشت و زیرساختها را برای توسعه این حوزه تقویت خواهد کرد. توجه به قابلیتهای گردشگری مغفول مانده در اقصی نقاط کشور و مناطق محروم با هدف ایجاد اشتغال، درآمدزایی و ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی از دیگر برنامههای ایشان بود.
نماینده مردم نهبندان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی و گردشگری معتقد بود که وزارت میراث فرهنگی، پتانسیل و بسترهای بسیار خوبی برای رشد و توسعه داشته اما متاسفانه آنطور که باید مورد توجه قرار نگرفته و ظرفیتهای آن مغفول مانده است. آقای ضرغامی در برنامههای خود به مواردی چون ایجاد حریم برای بناهای تاریخی و صدور مجوزهای گردشگری، استفاده از قابلیتها و پتانسیل های کشور برای توسعه این صنعت اشاره داشت و نمایندگان نیز موضوعاتی را پیرامون مباحث گردشگری و لزوم توسعه آن مطرح کردند.
وی در ادامه تاکید کرد: توجه به حوزه گردشگری به عنوان یکی از منابع درآمدی برای کشور میتواند به خروج ایران از بحث تک محصولی نفت بسیار کمک کند. وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی و گردشگری نیز در جلسه بر همکاری این وزارتخانه با نخبگان، بخش خصوصی و کارشناسان مربوطه برای حفظ آثار فرهنگی به عنوان یک هویت ایرانی، بخش صنایع دستی و به ویژه گردشگری تاکید کرد.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در ادامه نیز وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان در جلسه کمیسیون حاضر شد. ایشان ضمن تاکید بر ایجاد نظام جامع استعدادیابی، بر اجرای طرح آمایش سرزمینی با هدف ایجاد زیرساختهای لازم ورزشی و توجه به ورزش همگانی برنامه های خود را مطرح کردند. مبارزه با فساد جزو محورهای اصلی وزیر پشنهادی ورزش بود. از نظر وی حوزه جوانان تاکنون مغفول مانده و باید در زمینههای مسکن، ازدواج، تسهیلات بانکی اقدامات مناسب صورت گیرد.
وی افزود: برنامهریزی برای موفقیت در المپیک ۲۰۲۴ نیز از دیگر برنامههای وزیر پیشنهادی بود. نمایندگان انتقادات خود را از کم کاری در حوزه جوانان مطرح کردند و مباحثی نیز در زمینه رسیدگی به حوزه ورزش، استعدادپروری در شهرستانها، تامین ابنیه و تاسیسات زیربنایی به منظور تسهیل ورزش، ورزش قهرمانی، حضور در میادین جهانی، تعیین تکلیف دو باشگاه فوتبال دولتی پایتخت مطرح شد و وزیر پیشنهادی نیز به موارد مطروحه پاسخ دادند.
نخعی در ادامه با اشاره به برنامه های وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی، تصریح کرد: صرفهجویی در آب یا افزایش بهرهوری آب در بخش کشاورزی و لزوم توجه به اقتصاد و بازار کشاورزی جزو برنامههای وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی بود. تسهیل صادرات غذا و جایگزین کردن آن به جای نفت، ضرورت اجرای کاداستر، ایجاد سامانهای برای برنامهریزی کاشت، داشت، برداشت و کشت محصولات براساس نیاز جامعه از دیگر مواردی بود که در برنامه ایشان مورد توجه قرار گرفته است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: وزیر پیشنهادی کشاورزی همچنین نسبت به ساماندهی بازار مرغ و گوشت، تامین میوه شب عید، برنامهریزی برای تامین نهادههای دامی، بذر و کود نیز تاکید داشتند. اعضای کمیسیون نیز مباحثی را در زمینه کوتاهیهای رخ داده در زمینه عدم تامین نهادههای دامی و کشاورزی، از بین رفتن ذخایر آبزیان دریای خزر، کاستیهای حوزه شیلات، عدم حمایت از کشاورزان، تامین آب، خرد شدن و تغییر کاربری اراضی کشاورزی، صنعتیسازی تولید و صادرات محصولات کشاورزی مطرح کردند.
نخعی در ادامه با اشاره به برنامه های وزیر پیشنهادی کار، تعاون و رفاه اجتماعی، تصریح کرد: ایشان نیز برنامههای خود را در حوزههایی همچون ایجاد انسجام میان کارفرمایان، کارگران و دولت و توجه به حقوق و دستمزد کارگران تشریح کرد و تاکید داشت از آنجا که میزان حقوق و دستمزد نسبت به میزان تورم در کشور کافی نیست و همیشه حقوق و دستمزدها از میزان تورم عقب مانده، این عقبماندگیها باید جبران شود.
وی در پایان بیان کرد: بهبود تولید و فضای کسب و کار در سطح کشور، حل مشکلات اشتغال معلولان، برقراری ارتباط میان تشکلات تعاونی در سطح ملی و بینالمللی و رسیدگی به وضعیت بیمههای اجتماعی و درمانی از مهم ترین اولویت های ایشان بود.
انتهای پیام