معرفی آثار فاخر دانش آموزان، فرهنگ جامعه، را تعالی می بخشد

کارشناس مسئول فرهنگی و هنری مدیریت آموزش و پرورش گفت: دانش آموزان هنرمند شهرستان موفق شدند ۱۹ از ۲۰۱ رتبه برتر سی و نهمین مسابقات فرهنگی هنری دانش آموزان کشور را به دست آورند.

محمدرضا معصومی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: فعالیت‌های فرهنگی و هنری در مدرسه محدود نیست و برگزاری جشنواره های دانش‌آموزی، فرصتی برای شناسایی و پرورش توانمندی‌های دانش‌آموزان است تا بر اساس علاقه خود در هر رشته هنری فعالیت کرده و با معرفی آثار آنها مسیر زندگی آینده ‌شان نیز ترسیم می شود.

وی افزود: در مرحله کشوری جشنواره سی و نهم، دانش آموزان هنرمند کاشان موفق به کسب چهار رتبه اول، چهار رتبه دوم، سه رتبه سوم و هشت رتبه برگزیده شدند که ۱۰ درصد رتبه های این رویداد دانش آموزی است که بالاتر از ظرفیت چند استان کشور است.

کارشناس مسئول فرهنگی و هنری مدیریت آموزش و پرورش تصریح کرد: دانش آموزان دانیال حمیدی در بخش شعر، مبینا موبدی در رشته مجری گری، سید حسن چاوشی در رشته آب مرکب و زهرا لطفی در رشته آبرنگ موفق به کسب رتبه اول جشنواره شدند.

معصومی گفت: همچنین زهرا خزائی در رشته طراحی لباس، حسین احمدی در رشته نماهنگ، مریم فرح آبادی در رشته طراحی جلد کسب رتبه دوم و میترا احمدزاده در رشته کاشیکاری، مبینا موبدی در بخش شعر، علیرضا نصراله زاده در بخش طراحی با مداد و فائزه صادقی در رشته مجسمه سازی رتبه سوم را به دست آورند.

وی افزود: مهدیه نماری در رشته تکنوازی فلوت، سید محمد رضوی در رشته طراحی آرم، زهرا صمدی در بخش کاریکاتور، زینب کاشانی در رشته پاستل، محمدمهدی دیناری در بخش مداد رنگی، فاطمه منعمی در بخش طراحی با زغال، فائزه سلیمانی و امیرحسین معماری در رشته طراحی نقشه قالی به عنوان رتبه های برگزیده معرفی شدند.

کارشناس مسئول فرهنگی وهنری مدیریت آموزش و پرورش گفت: این جشنواره در پنج رشته ادبی، رسانه و فضای مجازی، هنرهای آوایی، هنرهای نمایشی و هنرهای گروهی با بیش از ۸۰ گرایش با حضور یک هزار و ۸۶ نفر از دانش آموزان این شهرستان در سطح آموزشگاه ها آغاز شد.

معصومی افزود: از مجموع آثار برتر مرحله اول، ۱۷۸ نفر با کسب رتبه اول شهرستان به مرحله استانی راه یافتند که موفق به کسب ۵۱ رتبه برتر استان اصفهان شدند و ۲۶  نفر از این تعداد در مرحله کشوری جشنواره سی و نهم شرکت کرده و ۱۹ نفر از آنها رتبه های برتر را به دست آوردند.

وی تصریح کرد: به واسطه زیرساخت‌های فعالیت در بستر فضای مجازی، برنامه‌های آموزش و پرورش به ویژه در بخش فعالیت های فرهنگی و هنری توسعه یافته است و برگزاری جشنواره‌های متعدد و متنوع با استقبال گسترده دانش‌آموزان همراه بوده است.

معصومی تاکید کرد: معرفی آثار فاخر دانش آموزان فرهنگ جامعه، را تعالی می بخشد و استفاده از هنر دانش‌آموزان و انتشار آن در فضای مجازی علاوه بر ایجاد انگیزه، محرک و انگیزه بخش برای دیگر دانش‌آموزان است تا توانایی های خود را شناخته و عرضه کنند.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۷
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400052215551
  • خبرنگار :