رسانه‌های محلی نباید از رویکرد نوین شبکه‌های اجتماعی غافل شوند

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان، گفت: امروزه یادگیری مطالب جدید، سرگرمی و کسب اخبار در شبکه‌های اجتماعی صورت می‌گیرد و روزنامه‌های محلی باید از این رویکردهای نوین غافل نباشند.

محمد پورداود سه شنبه ۱۹ مردادماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرر: رسانه، رکن چهارم دموکراسی است و زندگی امروز بشر وابسته به رسانه است.

پورداود تصریح کرد: نشریه و رسانه ابزاری است که با ارائه تحلیل و نقد مسائل به انعکاس اخبار می‌پردازد تا توجه مخاطب را جلب کند. 

وی با بیان اینکه مطبوعات و روزنامه‌های محلی در تاریخ مطبوعات با مشکلات زیادی مواجه بودند، گفت: مشکلات خبرنگاری برای خبرنگاران محلی تا حدی است که ماده ۷۶ قانون تامین اجتماعی خبرنگاری را در حوزه مشاغل سخت، قرار داده است.

وی خاطرنشان کرد: رسانه‌های محلی نباید از نقش و کارکرد رسانه اجتماعی غافل شوند زیرا امروزه یادگیری مطالب جدید، سرگرمی و کسب اخبار در شبکه‌های اجتماعی صورت می‌گیرد و روزنامه‌های محلی باید از این رویکردهای نوین غافل نباشند.

پورداود با بیان اینکه تعامل دو سویه با رویکرد تفکر فلسفی بین اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان همدان و رسانه‌ها وجود دارد، اظهار کرد: رسانه‌های استان در جریان‌سازی و انعکاس اخبار، به درستی نقش بی بدیل آفریدند و اگر آموزش‌وپرورش از مدار تعلیم و تربیت خارج نشد به دلیل آگاهی بخشی و مطالبه‌گری مطبوعات محلی بود.

وی در پایان در رابطه با دستاوردهای آموزش‌وپرورش استان، گفت: پوشش ۹۹ درصدی دانش آموزان، پوشش ۱۰۰ درصدی ابلاغی سواد آموزی، پوشش حداکثری شبکه شاد، تهیه گوشی و تبلت برای دانش‌آموزان کم برخوردار، اجرای ۲۵ بسته تحولی آموزش‌وپرورش، کسب رتبه برتر در امر نماز بین دستگاه‌های اجرایی، رتبه برتر در پرسش مهر رئیس جمهور و تهیه و تدوین کتب شهدای دانش‌آموز از دستاوردهای آموزش‌وپرورش استان است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ / ۲۰:۱۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400051914049
  • خبرنگار :

برچسب‌ها