بازداشت ۲ هزار خرده فروش مواد مخدر در البرز

رئیس پلیس مواد مخدر البرز گفت: از ابتدای سال تا کنون حدود ۲۰۰۰ خرده فروش مواد مخدر در استان دستگیر شده‌اند و پنج تن انواع مواد مخدر هم کشف شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش حدود هشت درصدی داشته است.

سرهنگ علی سلیم پور روز سه شنبه ۱۹ مرداد در جمع خبرنگاران با اشاره به گلایه برخی از شهروندان از حضور معتادین متجاهر و کارتن خواب‌ها در سطح شهر اظهار کرد: پلیس آمادگی دارد همه این افراد را ظرف ۴۸ تا ۷۲ ساعت جمع آوری کند ولی از آنجایی که البرز اردوگاه ماده ۱۶ ندارد، برای نگهداری از آنها با مشکل مواجه هستیم.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: از ابتدای سال تا کنون حدود ۳۰۰ معتاد متجاهر و کارتن خواب از سطح معابر و خیابان‌های استان جمع آوری و تحویل کمپ‌های ماده ۱۵ شده‌اند ولی باید مرکزی دولتی برای انتقال این افراد ایجاد شود.

وی توضیح داد: فقط جمع آوری این افراد کافی نیست و باید فضای کافی برای نگهداری آنها بعد از دستگیری وجود داشته باشد.

این مسئول اضافه کرد: از ابتدای سال تا کنون حدود ۲۰۰۰ خرده فروش مواد مخدر در استان دستگیر شده‌اند و پنج تن انواع مواد مخدر هم کشف شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش حدود هشت درصدی داشته است.

سلیم پور تاکید کرد: برای ساماندهی وضعیت معتادین متجاهر تنها فعالیت پلیس کافی نیست و سایر دستگاه‌های متولی نیز باید پای کار باشند .

رئیس پلیس مواد مخدر البرز گفت: قول‌هایی در خصوص راه اندازی اردوگاه ماده ۱۶ استان در آینده نزدیک داده شده که با این اقدام در مدت زمان کوتاهی شاهد جمع آوری معتادین متجاهر از سطح استان خواهیم بود.

 انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۱:۰۵
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1400051913477
  • خبرنگار : 50024