مصطفی سلمانی امروز (شنبه -۱۶ مرداد ماه) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: با توجه به اینکه این اتحادیه بالای ۱۰۰۰ واحد صنفی فعال دارد اعضای هیات مدیره آن هفت نفر است، اما به دلیل فوت رئیس سابق به دلیل کرونا اعضای هیات مدیره آن اکنون کمتر است.
وی افزود: در حال حاضر ۱۲۹۸ واحد صنفی دارای مجوز از این اتحادیه پروانه دارند، همچنین صدور ۴۷۰ مجوز در دست اقدام است، البته برخی پرونده های صنفی در وضعیت خاص هستند و هنوز اعلام تعطیلی نکرده اند و با توجه به تسهیل شرایط، در حال حاضر زمان صدور مجوز و پروانه صنفی بسیار کاهش یافته است.
به گزارش ایسنا، رییس اتحادیه آرایشگران مردانه اصفهان اما با انتقاد از برداشته شدن قانون سقف و فاصله صنفی، گفت: پیش تر محدودیت فاصله و سقف صنف و مغازه ها در صدور مجوز صنفی مطرح بود، اما با برداشته شدن این قانون مغازه ها همه در کنار هم می توانند مجوز دریافت کنند.
وی همچنین در خصوص نرخ نامه پایین اتحادیه آرایشگران مردانه، اظهار کرد: تغییر نرخ های این صنف در چند سال گذشته مسکوت مانده است و همچنان اساس نرخ آرایشگاه های مردانه بسیار پایین است به نحوی که جوابگوی هزینه اجاره بها، آب و برق و … هم نیست.
سلمانی تاکید کرد: از اتاق اصناف خواسته ایم اساس نرخ نامه آرایشگاه های مردانه را اصلاح کند و سپس براساس آن سالانه ۲۰ درصد نرخ ها را افزایش دهد.
وی همچنین با بیان اینکه آنالیز نرخ آرایشگاه های مردانه از سوی اتاق اصناف و سازمان حمایت اصفهان مورد تایید قرار گرفته، گفت: این نرخ همچنان در انتظار تایید کمیسیون نظارت سازمان صمت و کمیته تطبیق است.
رییس اتحادیه آرایشگران مردانه اصفهان با اشاره به اینکه به دنبال سطح بندی آرایشگران مردانه هستیم، گفت: در این راستا تفاهم نامه ای با سازمان فنی و حرفه ای برای درجه بندی و سطح بندی آرایشگران مردانه در سه سطح منعقد کرده ایم که این تفاهم نامه در آنالیز و سطح بندی و قیمت ها نیز متفاوت خواهد گذاشت، البته در این مسیر آرایشگران باید مراحل مختلف آموزش را طی کنند.
وی با تاکید بر اینکه به دنبال فعالیت آکادمیک اعضای این اتحادیه هستیم، گفت: رشته آرایشگری و مراقبت زیبایی در دانشگاه علمی کاربردی در اصفهان از بهمن ماه فضای فعالیت آکادمیک را برای فعالان این حرفه مهیا خواهد کرد و آینده خوبی پیش روی این حرفه دیده می شود.
سلمانی به آثار منفی کرونا بر این صنف طی ۱۷ ماه اخیر اشاره کرد و گفت: بعد از کرونا اتحادیه ها از نظر مالی ضعیف عمل کرده اند و توان لازم را ندارند.
وی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر تعطیلی واحدهای آرایشگاه مردانه به دلیل کرونا، گفت: به جرات بیش از ۷۰ درصد واحدهای صنفی این اتحادیه که تعطیل شده اند به دلیل کرونا بوده است.
رییس اتحادیه آرایشگران مردانه اصفهان گفت: همواره اعلام می شود شغل آرایشگری به دلیل شیوع کرونا پرخطر است، اما مشمول سوبسید بیمه نمی شود و یا اینکه با وجودی که آرایشگران به شدت در معرض ابتلا به کرونا هستند با وجود درخواست های بسیار در نوبت واکسیناسیون هنوز قرار نگرفته اند، در حالی که حدود ۷ نفر از آرایشگران مردانه اصفهان به دلیل ابتلا به کرونا فوت کرده اند.
وی در پاسخ به سوال دیگر ایسنا، در خصوص رشد آرایشگاه های مردانه زیرزمینی و حضور زنان در این اماکن، گفت: اکنون استقبال از آرایشگاه های زیرزمینی مردانه زیاد شده است و آرایشگاه های مردانه زیرزمینی همانند قارچ، در حال رشد هستند و تا زمانی که وضعیت نرخ ها اصلاح نشود، این شرایط همچنان ادامه خواهد داشت.
سلمانی تاکید کرد: البته طی جلسات مختلف با بازرسی اصناف و اداره اماکن به دنبال برنامه ریزی برای رفع این چالش هستیم و به طور قطع با اصلاح نظام نرخ نامه آرایشگاه های مردانه، فعالیت زیرزمینی آنها کم خواهد شد.
وی همچنین یادآور شد: در حال حاضر بیشترین شکایات این اتحادیه مربوط به آرایشگاه های کودک و پروتز مو است، از سوی دیگر هزینه خدمات غیر از کوتاهی مو در آرایشگاه های مردانه توافقی است.
رییس اتحادیه آرایشگران مردانه اصفهان در پاسخ به سوال دیگر ایسنا، در خصوص نظارت بر انجام تتو بدن در آرایشگاه های مردانه، توضیح داد: اگرچه برای تتو صورت در آرایشگاه های زنانه استاندارد مشخصی تایید شده، اما در حال حاضر استانداردی برای تتو بدن نه برای آرایشگاه های مردانه و زنانه در کشور وجود ندارد و مرجعی برای صدور مجوز آن مشخص نشده است.
انتهای پیام