مدیرعامل شرکت عمران شهرجدید رامشار در نشست با اصحاب رسانه با اشاره به شکلگیری و احداث شهر جدید رامشار که تقریبا قدمت ۲۰ ساله دارد، گفت: درسال ۱۳۶۹ چندمورد سیلاب درمنطقه وارد شد و باعث تهدید بسیاری از روستاها و حتی شهرزابل گردید و از آنجاییکه زابل و روستاها بسیار پایین تر از سطح دریا قرار دارد تصور براین بود که درصورت ادامه یافتن سیل درمنطقه، مکانی بعنوان سر ریز جمعیت که از سطح دریا نیز بالاتر قرارداشته باشد در نظر گرفته شود که پس از آن منطقه رامشار مکانیابی و درنظر گرفته شد.
مهندس قربانی افزود: خشکسالیهای بعد از ۱۳۷۴ به بعد باعث شد تا نه تنهاکسی علاقمند به سرمایهگذاری دررامشارنشود بلکه باعث مهاجرت تعدادی از مردم به سایرشهرهای کشور گردید.
وی ادامه داد: درحال حاضر بیش از ۱۵۰ خانوار درشهررامشار بصورت ثابت زندگی می کنند و بیش از ۳۰ خانوار هم در تردد میباشند.
وی در ادامه گفت: باتدابیر انجام شده در تلاشیم تا زیرساختهای لازم را در زمینه ایجاد توسعه و همینطور زیرساخت شهر بوجود بیاوریم.
مدیرعامل شرکت عمران شهرجدید رامشار گفت: شهرجدید رامشار از لحاظ دارا بودن شرایط برای سرمایهگذاری دارای پتانسیلهای بسیار خوبیست اما لازم است که برای انجام سرمایهگذاری توسط سرمایهگذاران چه بومی و چه غیربومی، تلاشهایی صورت پذیرد.
قربانی ادامه داد: سرمایه گذار سرمایه دارد ولی متاسفانه پشتوانهای ندارد که باید در این زمینه کارهای بیشتری صورت پذیرد.
وی اضافه کرد: دربحث انرژیهای نو خورشیدی و بادی توسط بخش خصوصی مطالعات صورت گرفته و خواسته ما از سرمایهگذاران باتوجه به ظرفیت این منطقه برای سرمایهگذاری در زمینه انرژیهای نو از جمله خورشید و باد، توجه به این منطقه و سرمایهگذاری در این زمینه است.
وی بابیان اینکه بحث منطقه آزاد تجاری سیستان مطرح شده وکارهای مطالعاتی آن نیزانجام گرفته، افزود: دربخش اراضی تعلق یافته به منطقه آزاد تجاری، ۸۳۰۰ هکتارآن، از اراضی شهرجدید رامشار در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: اراضی شهر رامشار بعنوان مرکز اداری و تجاری منطقه آزاد سیستان در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل شرکت عمران شهرجدید رامشارگفت: یکی از مواردی که دارای اهمیت و از جایگاه ویژه برخوردار است این نکته میباشد که اگر میخواهیم عملکرد منطقه آزاد بالا برود و از طرفی باعث ماندگاری و درآمدزائی مردم منطقه بشود، باید تجارمنطقه و هم مردم منطقه در اینکار سهیم باشند و سرمایهگذاری کنند، چراکه تاقبل از احداث دیوار مرزی و بسته شدن مرز، مردم سیستان به راحتی با خرید و فروشی که در مرز انجام می دادند و مراودات تجاری که با طرف افغان داشتند امرار معاش میکردند.
قربانی همچنین با توجه به نزدیکی روز خبرنگار ضمن تبریک این روز به خبرنگاران، افزود: اگر خبرنگار رسالتش را بدرستی انجام دهد خیلی از مشکلات جامعه به راحتی حل خواهد شد.
وی ادامه داد: خبرنگاران امروز در سنگری هستند که ارزش کارشان کمتر از رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس نیست.
وی اضافه کرد: هرجاکه مورد هجمه کسی قرار گرفتید مطمئن باشید که کارتان را درست انجام دادهاید.
درپایان از خبرنگاران و فعالین رسانه تجلیل بعمل آمد.
انتهای پیام