/جهاددانشگاهی، نماد عبور از موانع با باور توان ایرانی(۱۰)/

پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی خراسان رضوی در استان راه‌اندازی شود

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی گفت: در راستای دستیابی جهاد دانشگاهی به خود اتکایی و امید آفرینی، انجام اقداماتی در میان مدت از جمله ایجاد پارک علم و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی و مراکز رشد جهاد دانشگاهی استان، به ویژه مرکز رشد واحدهای فناوری، پیشنهاد می‌شود.

دکتر رضا جمشیدی اظهار کرد: به منظور استفاده بهینه از همه ظرفیت‌های موجود استان، بهتر است اقدامات بیشتری صورت گیرد، در این رابطه می‌توان به کارهای خوب و ارزنده‌ای که پژوهشگاه رویان یا جهاددانشگاهی صنعتی شریف انجام داده‌اند وتوانایی‌های علمی آن‌ها در برخی طرح‌ها تبدیل به محصول شده، اشاره نمود که قابل بررسی و الگوگیری هستند.

وی ادامه داد: برای نیل به این مقصود، جهاددانشگاهی استان، بستری فراهم نماید تا ارتباط میان فعالیت‌های علمی و حوزه‌های کاربردی، صنعت، کشاورزی و خدمات به ویژه گردشگری به نحو موثرتری ایجاد شود. همچنین در جذب پژوهشگران با استعداد، جوان وکوشا اهتمام بیشتری شود تا امکان دستیابی به موفقیت‌های ارزنده‌تر در آینده فراهم شود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی بیان کرد: در راستای دستیابی جهاد دانشگاهی به عنوان نهادی خود اتکا و امید آفرین، انجام اقداماتی در میان مدت از جمله ایجاد پارک علم و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی و مراکز رشد جهاد دانشگاهی استان به ویژه مرکز رشد واحدهای فناوری، مرکز رشد کشاورزی و صنایع تبدیلی، مرکز رشد گیاهان دارویی، مرکز رشد واحدهای پیشرفته مخابرات و... پیشنهاد می‌شود.

جمشیدی عنوان کرد: تلاش بیشتر نهاد جهاددانشگاهی و واحدهای استانی آن در زمینه تعامل سازنده در عرصه بین‌الملل از طریق همکاری علمی-پژوهشی با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی معتبر جهان به منظور تبادل تجربیات و دستیابی به دانش و فناوری‌های نوین، موجب گسترش همکاری بین‌المللی درحوزه‌های فناوری و صنعتی برای تولید ارزش افزوده  و صدور محصولات و خدمات علمی، فنی وصنعتی و همچنین همکاری گسترده فرهنگی با دانشگاه‌ها و مراکز معتبر فرهنگی جهان به ویژه کشورهای اسلامی در راستای افزایش شناخت متقابل و معرفی مظاهر تمدن اسلامی–ایرانی، خواهد شد.

وی در خصوص استفاده از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی در حل مسائل استانی و ملی، گفت: طبق مفاد بند(ه) تبصره ( ۹) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور (موضوع اختصاص ۱ درصد از اعتبارات هزینه‌ای دستگاه‌های اجرایی مشمول نظام بودجه استانی به استثناء فصول ۱و ۶ به انجام امور پژوهشی وتوسعه فناوری)، سازمان جهاددانشگاهی استان‌ها ازجمله جهاددانشگاهی خراسان رضوی، جزو دستگاه‌های اجرایی محسوب شده‌اند و در این راستا، می‌توان تهیه طرح‌های پژوهشی وفناوری مصوب شورای برنامه‌ریزی وتوسعه استان را به آن‌ها واگذار کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: استفاده از این ظرفیت در سال جاری در دستور کار کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری ونوآوری استان (کارگروه ذیل شورای برنامه ریزی وتوسعه استان) و کمیته‌های زیرمجموعه آن قرارگرفته واین امیدواری وجود دارد که بتوان از ظرفیت‌ها وامکانات موجود سازمان جهاد دانشگاهی استان درخصوص تهیه طرح‌های پژوهشی مفید و موثر در راستای پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان، به نحو مطلوبتری بهره‌برداری نمود. همچنین انجام مطالعات بنیادی مرتبط با این سازمان همچون مطالعات آمایش استان، تهیه اسناد توسعه شهرستانها وتهیه برنامه توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی باکیفیت بسیارمطلوب، توسط جهاددانشگاهی استان صورت پذیرفته است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400051611103
  • خبرنگار :