به گزارش ایسنا، در دو ماهه نخست امسال ۵۹۵ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان تسهیلات درقالب ۴۳ فقره به واحدهای صادراتی پرداخت شده است.
البته در این مدت ۵۳ مورد ثبت نام برای دریافت این نوع تسهیلات انجام شده بود که یعنی نزدیک به ۷۳ درصد متقاضیان در این مدت موفق به دریافت تسهیلات شدند.
از بین استانها، آذربایجان شرقی با دریافت بیش از یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان، بیشترین تسهیلات واحدهای صادراتی را به خود اختصاص داده است. در مورد استانهایی که کمترین تسهیلات را دریافت کردند نیز باید گفت که از بین استانها، ۱۴ استان از جمله ایلام، سیستان و بلوچستان، کهگیلویه و بویراحمد، کرمانشاه و مناطق آزاد هیچ تسهیلاتی دریافت نکردند.
البته اطلاعات مربوط به تسهیلات به واحدهای صادراتی از آغاز اعطای آن یعنی خرداد ۹۹ تا آخر اردیبهشت امسال هم منتشر شده که نشان میدهد در این مدت بیش از ۱۸۴۸ میلیارد تومان در قالب ۱۱۷ فقره پرداخت شده است.
طی ۱۲ ماه یاد شده ۳۵۲ فقره ثبت نام برای دریافت این تسهیلات انجام شده بود که ۱۸۸ مورد از آنها برای دریافت بیش از ۳۴۱۶ میلیارد تومان به بانکها معرفی شدند، اما ۱۱۷ فقره به ارزش ۱۸۴۸ میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای صادراتی پرداخت شد، یعنی حدود ۳۳ درصد متقاضیان موفق به دریافت این تسهیلات شدند.
در کل زمان اختصاص این نوع تسهیلات نیز آذربایجان شرقی با دریافت ۳۱۶ میلیارد تومان در صدر جدول قرار دارد و هشت استان از جمله ایلام، سیستان و بلوچستان و کهگیلویه و بویراحمد هیچ تسهیلاتی برای واحدهای صادراتی دریافت نکردند.
انتهای پیام