رونق پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی سربیشه

 مدیر جهاد کشاورزی سربیشه گفت: یکی از واحدهای بزرگ فعال استخر پرورش ماهی در سال گذشته اقدام به رهاسازی ۱۰ هزار قطعه ماهی تیلاپیا  و ۱۰ هزار ماهی کپور کرده که باعث اشتغالزایی ۴ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم شده است.

مریم جوادی بایگی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به اینکه شهرستان سربیشه دارای ۱۷ باب استخر فعال پرورش ماهی است، لذا پرورش ماهیان گرمابی در دستور کار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قرار گرفته است.

وی افزود: یکی از واحدهای بزرگ فعال استخر پرورش ماهی در سال گذشته اقدام به رهاسازی ۱۰ هزار قطعه ماهی تیلاپیا  و ۱۰ هزار ماهی کپور کرده که باعث اشتغالزایی ۴ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم شده است.

 جوادی بایگی گفت: ماهی کپور از ماهیانی است که از کرم‌ها، سخت پوستان، نوزاد حشرات و تخم ماهیان تغذیه می‌کند و همچنین می‌توان گفت که ماهی‌هایی که به صورت پرورشی هستند و یا این که مورد صید قرار می‌گیرند باید از طعمه‌های شیرین استفاده شود تا رشد خوبی داشته باشند.

وی افزود: ماهی کپور معمولی علاقه زیادی به غذای شیرین دارد و به همین دلیل است که برای صید ماهی کپور معمولی از غذا هایی چون تایگر ناتس استفاده می‌شود، چرا که از طعم شیرین و ماندگاری بالایی برخوردار هستند.

مدیر جهاد کشاورزی سربیشه گفت: برای پرورش ماهی کپور از غذاهایی چون آرد جو، سبوس گندم، کنجاله سویا و… استفاده می‌شود؛ البته ماهی های کپور به دلیل این که از ماهیان گرمابی به شمار می‌روند، در فصل‌های گرم بیشترین رشد را دارند، پس بهتر است در این زمان میزان غذادهی افزایش یابد.

جوادی بایگی بیان کرد: جهاد کشاورزی شهرستان در سال ۹۹-۹۸ نسبت به توزیع بچه ماهی( به صورت ۶۰ درصد یارانه و ۴۰ درصد سهم پرورش دهنده) به تعداد ۱۰ هزار قطعه ماهی گرمابی اقدام کرده؛ همچنین در سال ۹۹ میزان ۳۷۰ کیلوگرم خوراک ماهی بین پرورش‌دهندگان فعال توزیع شده است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ / ۰۸:۴۶
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400051308863
  • خبرنگار :