به گزارش ایسنا، سایت «قطعات» در ادامه نوشت: دیوید مایرز آمریکایی معروف به آشپز کولی، با غذاهای بینالمللی خلاقانه و پیچ و تاب کالیفرنیایی، موری ساکوی فرانسوی، صاحب رستوران موسوکه و برندهی ستاره میشلن و متیو کنی، استاد سبک زندگی، آشپز مشهور آمریکایی، کارآفرین، نویسنده و متخصص در غذاهای گیاهی از جمله ستارگان دنیای آشپزی هستند که قرار است هنرشان را در نخستین نمایشگاه جهانی خاورمیانه - اکسپو ۲۰۲۰ - عرضه کنند.
از جلز و ولز برگرهای داغ گرفته تا کافههای مدرن، نانهای معطر و پیراشکیهای انگلیسی برد اهد (Bread Ahead)، پنیر اغواکننده بروتای رستوران اسکارپتای ایتالیا، میهمانان اکسپوی ۲۰۲۰ را به سفری خوشمزه در سراسر جهان میبرد.
کوتیر، سرآشپز هندی روئیت غای (Rohit Ghai) هم میهمانان را با یک منوی معطر به ادای احترام به میراث غنی هند وامیدارد.
هند بزرگترین غرفه را در اکسپوی ۲۰۲۰ دوبی دارد. رستوران بارون بیروت، با مواد اولیه تازه از مزرعه و دریا در منوی الهامگرفته از مدیترانه، شور و اشتیاق را به بشقابها میآورد. در حالی که علاقهمندان به غذاهای آسیایی عاشقان برند ترکیبی کرهای و ژاپنی کوجاکی (Kojaki) و مفهوم غذای خیابانی تایلندی لانگ چیم (Long Chim) هستند.
نمایشگاه ۲۰۲۰ میخواهد میلیونها بازدیدکننده از سراسر جهان را با بهترین مفاهیم منطقهای و تنوع طعمهای جهانی از غذا را از طریق مجموعهای از کافهها، رستورانها و رستورانهای سیار غذایی مستقر در امارات متحده عربی آشنا کند.
بسیاری از ۱۹۱ کشور شرکتکننده در اکسپو در غرفههای خود غذاهای ملیشان را سرو میکنند.
غذاهای جدید و بدیع، غذاهای مورد علاقه هر سن و سالی، دستور پخت و سروهای قدیمی بهروز و تکمیلشده توسط برخی از بهترین سرآشپزهای جهان!
غذا یکی از راههایی است که مردم جهان را به هم نزدیک میکند و اکسپوی ۲۰۲۰ از اول اکتبر ۲۰۲۱ تا ۳۱ مارس ۲۰۲۲ مردم دنیا را دعوت میکند تا از طریق جشن خلاقیت، فرهنگ، نوآوری و پیشرفت بشری به ساختن دنیای جدید بپیوندند.
انتهای پیام