رفع تصرف بیش از 33 هزار مترمربع از اراضی ملی در مهران

فرمانده انتظامی شهرستان مهران از رفع تصرف بیش از 33 هزار مترمربع از اراضی ملی دربخش صالح آباد خبر داد.

سرهنگ «سروش اصل‌مرز» اظهار کرد: ماموران کلانتری بخش «صالح‌آباد» پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی با همکاری و مشارکت منابع طبیعی و آبخیزداری موفق به کشف یک فقره زمین خواری در بخش صالح آباد روستای «ماربره» شدند.

وی گفت: در بررسی‌های تخصصی به همراه کارشناسان اداره منابع طبیعی شهرستان مشخص شد، متهمان که  33 هزار و469  مترمربع از اراضی ملی و طبیعی را به صورت غیرقانونی تصرف کرده توسط ماموران انتظامی رفع و به منابع ملی اعاده شد.

وی با اشاره به اینکه ارزش ریالی این تصرف غیر قانونی توسط کارشناسان 300 میلیون ریال برآورد شده است، خاطر نشان کرد: متهمان در تحقیقات اولیه و پس از مواجهه با مستندات و مدارک پلیس به تصرف غیرقانونی اراضی ملی اعتراف و پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۹ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1400050905763
  • خبرنگار :