فتحالله حقیقی شامگاه دیروز (۵ مردادماه) در جلسه مراسم محرم، اظهار کرد: در زمان شیوع کرونا همه باید کمک کنیم که مردم آسیب نبینند و در این ۱۸ ماه که کشور درگیر کروناویروس شده، عملکرد استان قابل قبول بوده و کارهای بزرگی به واسطه همکاری دستگاهها، هیئتهای مذهبی و مردم انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه اگر مدیریت مراسم یومالعباس در سال گذشته اتفاق نمیافتاد، ممکن بود شاهد فاجعه و درگیری بسیاری از افراد با ویروس کرونا باشیم، عنوان کرد: اکنون نیز باید پروتکلهای بهداشتی در مراسم ماه محرم طبق رنگبندی اعلام شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا رعایت شود.
استاندار زنجان با بیان اینکه کرونا درمان ندارد، تصریح کرد: باید توجه کنیم واکسن نیز درمان و یا راه پیشگیری از کرونا نیست، بلکه واکسن مرگ و میر ناشی از این بیماری را کاهش میدهد. رعایت پروتکلهای بهداشتی محور تأکیدات مقام معظم رهبری نیز هست و ایشان این موضوع را اولویت قرار دادند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان نیز در ادامه این جلسه، اظهار کرد: رسیدگی به مشکلات مداحان با توجه به شیوع کرونا و تعطیلی مراسم تجمعی در دستور کار قرار گرفته و طبق بررسیهای انجام شده ۴۰۰ نفر از بین ۱۵۰۰ مداح استان زنجان، دچار آسیب شدند.
حجتالاسلام سعید احمدی، موضوعاتی همچون تامین مسکن و پرداخت اجارهبها، پرداخت اقساط وام و بیماری را از عمده مشکلات و چالشهای مداحان برشمرد و افزود: اختصاص دفتر نیز یکی از خواستههای این قشر است تا برای تصمیمگیریها و پیگیری امور مربوطه در این مکان گرد هم بیایند.
وی با اشاره به اینکه زنجان با هیئت و هیئتی عجین شده است، عنوان کرد: برخی از هیئتها مکان مشخصی دارند اما سال گذشته برخی از هیئتها به منظور رعایت شیوهنامههای بهداشتی مجبور شدند برای برگزاری مراسم محرم در فضای باز استقرار یابند که این کار هزینههای بیشتری از جمله تامین سیستم صوتی، تهیه ماسک و مواد ضدعفونیکننده به آنها تحمیل کرد و یکی از هیئتها از سال گذشته بدهی میلیونی دارد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان، با اشاره به اینکه بیمه مداحان از طریق بنیاد دعبل انجام میشود، یادآور شد: نزدیک به ۱۹۰ نفر از مداحان زیر پوشش این بیمه هستند و تلاش داریم با افزایش سهم بیمه مداحان از ۷ درصد به ۱۵ درصد بتوانیم افراد بیشتری را زیر پوشش بیمه قرار دهیم و امسال بنا داریم ۶۰ نفر را اضافه کنیم، البته با مشکلات معیشتی، برخی قادر به پرداخت ۱۵ درصد حق بیمه نیستند.
وی از مسئولان درخواست کرد تا در صورت امکان مساعدتهایی را در خصوص بیمه، اعطای تسهیلات و یا استمهال در پرداخت حق بیمه و اقساط را داشته باشند تا با فروکش کردن شیوع کرونا و رونق مراسم مذهبی، این قشر بتوانند مثل گذشته فعالیت کنند.
انتهای پیام