پلمب 4 واحد عرضه فرآورده های خام دامی در کنگاور به دلیل کشتار غیرمجاز

رئیس  اداره دامپزشکی شهرستان کنگاور گفت: کشتار غیر مجاز دام و طیور منجر به پلمب چهار واحد عرضه کننده فرآورده های خام دامی در شهرستان شد.

 دکتر ناصح کیخسروی اظهار کرد: در راستای اجرای طرح ساماندهی کشتار غیر مجاز دام و طیور و کنترل مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، طی بازدیدهای صورت گرفته دو واحد قصابی، یک واحد رستوران و یک واحد مرغ فروشی در سطح شهرستان کنگاور  بدلیل کشتار غیر مجاز دام، عدم رعایت نکات بهداشتی و عرضه گوشت و مرغ فاقد هویت و عدم توجه واحدهای متخلف به اخطارهای ارائه شده با همکاری نماینده دادستان، شبکه بهداشت و درمان در معیت پلیس اطلاعات و اماکن پلمب و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری گردید.

کیخسروی با اشاره به نظارت و پیگیری مستمر کارشناسان دامپزشکی شهرستان  کنگاور در راستای ارتقای سطح بهداشت و سلامت افراد جامعه، افزود: خط قرمز دامپزشکی خطای بهداشتی توسط افراد متخلف است که به هیچ عنوان قابل گذشت نیست و با متخلفان برخورد قاطع و جدی برابر قانون خواهد شد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کنگاور خاطر نشان کرد: با پلمب و جلوگیری از فعالیت این واحدهای غیرمجاز، زمینه برای گسترش فرهنگ کشتار بهداشتی دام در مراکز و محل های مجاز فراهم شده که به دنبال آن سلامت و بهداشت فرآورده خام دامی تولید شده تضمین خواهد شد.

کیخسروی به شهروندان توصیه کرد: از خرید گوشت قرمز و سایر فرآورده‌های خام دامی خارج از مراکز عرضه مجاز خودداری کرده و در هنگام خرید حتما به مهمور بودن لاشه دام به مهر دامپزشکی، توجه کنند.

وی تصریح کرد: شهروندان می‌توانند موارد تخلف را به شماره تلفن ۱۵۱۲ و یا سامانه پیامکی 100010001512 اداره دامپزشکی گزارش دهند.


انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۵ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۷:۲۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1400050503508
  • خبرنگار : 50180