سرهنگ محمدعلی آدینهلو در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با ماجرای انهدام باند کلاهبرداری ۷۰۰ میلیارد ریالی با پیامکهای جعلی «برنده شدن»، اظهار کرد: در پی دریافت شکایت افرادی مبنی بر برداشت غیرمجاز در قالب ارسال پیامکهای برنده شدن در مسابقات، رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران پلیس فتای استان قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پلیس فتای استان در تحقیقات خود دریافتند اعضای یک باند با شگرد ارسال پیامک به طعمههای خود و به بهانه برنده شدن در برنامههای مختلف و مسابقات، کد ملی افراد را اخذ کرده و وارد حساب اینترنتی آنها میشوند و به بهانه ارسال جوایز، کد ارسالی را دریافت میکنند.
این مسئول با بیان اینکه کلاهبرداران پس از به دست آوردن اطلاعات حساب بانکی، حساب افراد را خالی کرده و با جابهجایی مبالغ از طریق چندین حساب، اقدام به کلاهبرداری از قربانیان میکردند، تصریح کرد: متهمان به منظور رد گمکنی اطلاعات حساب افراد را در اختیار دیگران قرار میدادند و از آن طریق نسبت به خرید اقدام میکردند تا شناسایی نشوند و از طریق کارتهای اجارهای و سیمکارتهای سرقتی و بیهویت اقدام به این کلاهبرداری میکردند.
رئیس پلیس فتای استان از دستگیری ۵ نفر از اعضای اصلی باند کلاهبرداری به روش پیامکهای جعلی با عنوان «برنده شدن» خبر داد و گفت: متهمان بیش از ۷۰۰ میلیارد ریال از مالباختگان کلاهبرداری کردهاند؛ همچنین بالغ بر ۳۰۰۰ سیمکارت و بیش از ۲۵۰ کارت بانکی از آنان کشف و ضبط شده است.
آدینهلو با بیان اینکه شهروندان در راستای پیشگیری از جرایم سایبری به توصیهها و اطلاعرسانیهایی که توسط پلیس فتا صورت میگیرد توجه کنند، خاطرنشان کرد: در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک سریعاً موضوع را از طریق تماس با مرکز امداد و فوریتهای سایبری پلیس فتا با شماره ۰۹۶۳۸۰ اطلاع دهند و شکایات و درخواستهای خود را به صورت ۲۴ ساعته پیگیری کنند.
انتهای پیام