سید محمدمهدی حسینیکیا در گفتوگو با ایسنا، اظهارکرد: دیوارنگاره سرامیکی طرحی خلاقانه و نوآورانه است که در آن کتیبه سرامیکی لعاب برجسته با استانداردهای روز دنیا و ویژگیهای نسوز بودن و مقاومت در برابر یخزدگی به کار رفته است.
وی با بیان اینکه طرح سرامیکهای هفترنگ برجسته برای نخستین بار در کشور اجرا میشود، افزود: در این طرح ابداعی، تصاویر شهدا به همراه نام، تاریخ تولد و شهادت در قالب یک کتیبه معرق بر روی دیوار مساجد یا حسینیههای محل زندگی همان شهید نصب خواهد شد.
حسینیکیا با اشاره به آغاز فاز اول این طرح، تصریح کرد: پنج مسجد در فاز اول این طرح دیده شده که کار ساخت و نصب دیوارنگارههای این مساجد در حال انجام است.
مدیر مرکز تخصصی سفال جهاددانشگاهی بیان کرد: هفت نفر بهطور مستقیم و شش نفر بهطور غیرمستقیم در اجرای این طرح دخیل هستند و از سه ماه گذشته اجرای این طرح آغاز شده است.
وی اظهار کرد: در این طرح، اجرای ایدهای نو با بهرهگیری از سفال و کاشی هفترنگ برای تغییر در فضای شهری مورد توجه قرار گرفته است.
حسینیکیا درباره هزینههای این طرح بیان کرد: طبق قراردادی منعقد شده با شهرداری، معاونت فرهنگی شهرداری هزینه این طرح را متقبل شده و جهاددانشگاهی نیز برای مشارکت در این کار فرهنگی، بخشی از هزینهها را کاهش داده است.
مدیر مرکز تخصصی سفال جهاددانشگاهی با بیان اینکه محله اولین و مهمترین نهاد اجتماعی است، افزود: در این طرح مسجد به عنوان هسته مرکزی محله؛ روایتگر نام شهدایی خواهد بود که زمانی در همان کوچه و محله تردد میکردند و یاد آنان را زنده نگه میدارد.
حسینیکیا در پایان یادآور شد: طرح "آبروی محله" به منظور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در شهر و بهرهگیری بیشتر از سفال و سرامیک استاندارد در انجام پروژههای شهری است.
انتهای پیام