به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، موشک "نیوشپرد"(New Shepard) شرکت بلواوریجین(Blue Origin) امروز، ۲۰ ژوئیه(۲۹ تیر) از غرب تگزاس به فضا خواهد رفت. طبق برنامهریزیها این موشک باید در ساعت ۹ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی(۱۷:۳۰ تهران) پرواز خود را آغاز کند.
بزوس با موشک خود تا ارتفاع ۶۶ مایلی(۱۰۶ کیلومتر) اوج خواهد گرفت. این ارتفاع ۱۳ مایل(۲۱ کیلومتر) بیشتر از ارتفاعی است که ریچارد برانسون در سفر خود به فضا در روز ۱۱ ژوئیه (۲۰ تیر) طی کرده بود.
این پرواز اولین سفر فضایی است که یک مسافر با پرداخت پول در آن حضور پیدا کرده است. پدر الیور دیمن(Oliver Daemen) ۱۸ ساله مبلغ نامشخصی برای حضور او در این پرواز پرداخت کرده است. بزوس به همراه برادرش مارک و خانم والی فانک (Wally Funk) ۸۲ ساله به فضا خواهند رفت.
در این سفر جوانترین و مسنترین افرادی که تاکنون به فضا رفتهاند یعنی دیمن و فانک حضور دارند.
مسافران این موشک در روز دوشنبه در محل پرتاب حضور یافتند و در حالی که لباس فضانوردی خود را پوشیده بودند به مصاحبه پرداختند. در این مصاحبه بزوس اعلام کرد که نگران نیستند و از چیزی نمیترسند.
بزوس به سیانان گفت: ما میدانیم که این موشک ایمن است و اگر برای من ایمن نباشد پس برای هیچ کس ایمن نخواهد بود.
او در ادامه افزود که هدف این شرکت ساخت موشکهای چندبار مصرف برای انتقال افراد به فضا است.
بزوس ادامه داد: موشک ما ۱۵ پرواز موفق داشته است بنابراین من نگران نیستم تنها هیجان زدهام.
بزوس از حضور برادرش در این پرواز ابراز خوشحالی کرد و گفت: او بهترین دوست من است. ما با هم ماجراهای زیادی داشتهایم.
به گفتهی بزوس قابلیت مشاهدهی مستقیم این پرواز وجود ندارد اما آنها این سفر ۱۰ دقیقهای را به طور زنده پخش خواهند کرد. آنها در این سفر به مدت چهار دقیقه گرانش صفر را تجربه میکنند. پس از پرتاب سه دقیقه طول خواهد کشید که تقویت کننده موشک از آن جدا شود. آنها سه تا چهار دقیقه در کابین شناور خواهند شد و سپس جاذبه آنها را به صندلی هایشان بازمیگرداند. سپس کپسول حاوی مسافران با یک چتر نجات به آرامی در صحرای تگزاس فرود میآید.
موشک شرکت بلواوریجین به یاد اولین آمریکایی که ۶۰ سال قبل به فضا رفت یعنی آلن شپرد، نیو شپرد نام گرفته است. این موشک ۶۰ فوتی (۱۸ متر) کپسولی را در بخش بالایی خود حمل میکند. این کپسول ظرفیت شش مسافر را دارد. هر کدام از صندلیها پنجرهای به سمت بیرون دارند.
انتهای پیام