به گزارش ایسنا، اعضای این شورا طبق آیین نامه مرکز نوآوری و شتابدهی به ترتیب دو نفر صاحب نظر در حوزه های استارت اپ با نگاه به کسب و کارهای خلاقانه در حوزه های صنعت و بازار، نماینده استانداری مرکزی، دو نفر از مدیران کل دستگاه های اجرایی شامل اداره کل ورزش و جوانان و سازمان جهاد کشاورزی و نماینده ستفا، رئیس جهاد دانشگاهی و معاونین مربوطه و دبیر طرح منش هستند .
زهره نعمتی دبیر این طرح در خصوص جلسه برگزار شده گفت: در این جلسه ایده های مجموعه "ترابیس" با موضوع بانک طبیعت گردی وگردشگری، لباس سونای لاغری قابل حمل، قطعه محافظ شارژر، اکسسوری گیوه، گلبان با موضوع صادرات گل در این جلسه توسط طراحان آنها مورد تبیین و دفاع قرار گرفت و این ایده ها با کسب حد نصاب امتیاز، شایسته ورود به مرحله شتابدهی مرکز نوآوری جهاد دانشگاهی شدند.
وی افزود: مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان در مرحله شتابدهی، نسبت به ارائه آموزش های تخصصی در حوزه های کسب و کارهای خلاقانه اقدام خواهد کرد و ایده ها از خدمات رایگان مشاوره و منتورینگ، استقرار در مرکز و برخورداری از امکانات، برخوردار خواهند شد.
به گفته وی، این شورا در مرحله ترویج نیز ۸ تیم را پذیرش کرده است که در حال حاضر تیم ها جهت استقرار در مرکز دعوت شده و مشغول رفع اشکالات و کم و کاستی ایده های خود هستند. از وظایف مهم مرکز نوآوری، شناسایی شتابدهنده ها، سرمایه گذاران و فرصت هایی است که بتوانند از این ایده ها با حمایت های مالی و معنوی تا رسیدن به ثروت حمایت کنند.
وی اظهار کرد: تیم ها در حال آموزش هستند و در نهایت وظیفه ما بعد از آموزش و توانمندسازی تیم ها شناسایی شتابدهنده است تا تیم ها را به بازار متصل کند.
نعمتی تاکید کرد: این فرایند قطعا در اشتغال افراد موثر خواهد بود و با توانمند سازی و اتصال هر تیم به بازار حداقل ۷ نفر شاغل خواهند شد.
انتهای پیام