به گزارش ایسنا، روزنامه القدس العربی نوشت، رباط در بیانیهای اعلام کرد، ادعاها در مورد استفاده از نرم افزار پگاسوس را رد و کل آن را محکوم میکند. سابقه ندارد که دولت مراکش نرم افزارهای اطلاعاتی را برای هک سیستمهای ارتباطی به کار بگیرد. مقامات دولتی این کشور هم تاکنون چنین کاری انجام ندادهاند.
روز یکشنبه گزارشی در برخی رسانهها از جمله روزنامه لوموند، گاردین و واشنگتن پست منتشر شد که نشان میداد سرویسهای امنیتی مراکش از نرم افزار پگاسوس محصول شرکت "ان اس او" رژیم صهیونیستی برای جاسوسی از حدود ۳۰ روزنامه نگار و اصحاب مطبوعات فرانسه استفاده کردهاند.
نرم افزار پگاسوس در صورت هک تلفن همراه، ضمن دسترسی به پیامکها، عکسها، ایمیلها و تماسهای تلفنی، میکروفن دستگاههای تلفن را هم مخفیانه فعال کند.
رباط رسانههایی که این گزارش را منتشر کردند به چالش کشید و از آنها خواست شواهد علمی واقعی ارائه دهند که به صورت حرفهای، بیطرفانه و مستقل قابل بررسی باشد و صحت ادعای ذکر شده را اثبات کند.
دولت مراکش با بیان اینکه گزارش منتشر شده به وجهه کشور و منافع عالی آن آسیب میزند، اعلام کرد، این حق را برای خود محفوظ میدارد که پس از روشن شدن صحت ادعا، اقدامات لازم را اتخاذ کند.
مقامات مراکش در سال گذشته هم گزارش عفو بینالملل را درمورد استفاده از نرم افزار پگاسوس برای جاسوسی از تلفن همراه عمر الراضی، روزنامه نگار مراکشی رد کردند که به اتهام جاسوسی و تجاوز جنسی بازداشت شد.
رباط روز دوشنبه بار دیگر این گزارش عفو بینالملل را ادعای دورغین خواند و اعلام کرد، مراکش کشور حق و قانون است و در این کشور مطابق با قانون اساسی ارتباطات شخصی محرمانه است.
در همین راستا، وبسایت خبری "مدیا پارت" در یادداشتی اعلام کرد، شماره تلفن همراه موسس این وبسایت در لیست ۱۰ هزار نفری قرار دارد که سرویسهای اطلاعاتی مراکش با استفاده از نرم افزار پگاسوس آنها را هک کردهاند.
این وبسایت اعلام کرد، بابت این مساله به دادستانی کل فرانسه شکایت کرده است.
انتهای پیام