برگزاری وبینار تخصصی کاربرد FPG در صنعت

انجمن علمی مکاترونیک دانشگاه شهید بهشتی، وبینار تخصصی FPG و تفاوت آن با پردازنده و کاربرد آن در صنعت را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، FPGA  یا field programmable gate array تراشه‌های نیمه‌رسانایی هستند که از تعداد زیادی جزء کوچک الکترونیکی به نام بلوک منطقی (Logic Block) یا سلول منطقی (Logic cell) ساخته شده‌اند.  FPGA چیزی بین یک مدار الکترونیکی و یک میکروکنترلر است. همان طور که از نام آن برمی‌آید FPGA یک تراشه قابل برنامه‌ریزی است.

کوچکترین جزء سازنده میکروکنترلرها و همین طور پردازنده‌ها (CPU) المان‌های الکترونیکی به نام گیت‌منطقی (Logic gate) است. این گیت ها ساده‌ترین اعمال منطقی مانند AND و OR را انجام می‌دهند. از همین المان‌ها برای انجام اعمال ساده ریاضی مثل جمع و ضرب استفاده می‌شود و در نهایت مجموعه بزرگی از این گیت ها یک فرایند پیچیده را تشکیل می‌دهند. ساختار داخلی CPU ها و میکروکنترلرها در کارخانه سازنده به طور کامل طراحی شده و تمام گیت‌ها به نحو خاصی و طبق معماری مشخصی ساخته شده و قابل تغییر نیستند.

این وبینار با سخنرانی دکتر محمد انصاری ـ هیئت علمی مدعو در دانشگاه شهید بهشتی و مدرس درس FPGA در دانشگاه شهید بهشتی روز پنجشنبه ۳۱ تیر ماه، ساعت ۱۰ الی ۱۲ به صورت آنلاین برگزار می شود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت نام به لینک https://t.me/joinchat/b7BYaLSxpJ1iNDg8 مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۹ تیر ۱۴۰۰ / ۱۰:۴۳
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1400042921112
  • خبرنگار :