به گزارش ایسنا، هیات وزیران در جلسات ۱۴ مهر ۱۳۹۸ و ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ به پیشنهاد وزارت ورزش و جوانان و به استناد تبصره ماده (۱۱) قانون فهرست نهادها و موسسات عمومی غیردولتی - مصوب ۱۳۷۳- اساسنامه فدراسیون های ورزشی آماتوری جمهوری اسلامی ایران را تصویب کرد و اساسنامه جدید فدراسیونهای ورزشی پس از تغییراتی در کمیسیون اجتماعی هیات دولت و طرح در کمیته تطبیق قوانین مجلس در مهر ماه سال ۹۸ به تصویب رسید و در آذر ماه همان سال نیز برای اظهارنظر و تایید نهایی به شورای نگهبان ارجاع شد تا پس از تایید، جهت اجرا به دولت ابلاغ شود، اما حدود ۲۰ ماه طول کشید تا نهایت شنبه ۱۲ تیر از سوی سخنگوی شورای نگهبان اعلام شد که چهارشنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۰ اساسنامه فدراسیونهای ورزشی آماتوری جمهوری اسلامی ایران، مورد بررسی قرار گرفته و مغایر با شرع مقدس و قانون اساسی شناخته نشده تا اینگونه به تایید شورای نگهبان برسد.
در نهایت نیز ۲۰ تیرماه سال جاری بود که اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور اساسنامه فدراسیون های ورزشی آماتوری جمهوری اسلامی ایران را ابلاغ کرد، با این وجود اما از آن زمان تاکنون که بیش از یک هفته میگذرد، وزارت ورزش و جوانان این اساسنامه را به فدراسیون های ورزشی ابلاغ نکرده است.
سوال مطرح شده این است که به چه علت علی رغم گذشت هشت روز از ابلاغ اساسنامه فدراسیون های ورزشی آماتوری جمهوری اسلامی از سوی معاون اول رئیس جمهور جهت اجرا، وزارت ورزش و جوانان این اساسنامه را ابلاغ نکرده است؟
طبق اساسنامه فدراسیون های ورزشی آماتوری جمهوری اسلامی ایران، فدراسیونهای ورزشی آماتوری، نهاد عمومی غیردولتی و دارای شخصیت حقوقی مستقل و استقلال مالی و اداری با مدت فعالیت نامحدود است و به عنوان بالاترین مرجع ذیصلاح عهدهدار اداره رشته/ رشته های ورزشی تحت پوشش در کشور است و از سوی وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک به رسمیت شناخته شده است تا برمبنای قوانین و مقررات مربوط با رعایت موازین اسلامی فعالیت کند.
بر اساس اعلام وزارت ورزش قرار است انتخابات جدید فدراسیونهای ورزشی با استناد به این اساسنامه برگزار شود. اساسنامهایی که انتشار عمومی مفاد آن ایرادات و انتقادات زیادی را به همراه داشته است.
انتهای پیام