به گزارش ایسنا، سید عبدالحمید احمدی در چهل و سومین کمیسیون فرهنگی تربیت بدنی و ورزش کشور با اشاره به در پیش بودن سی و دومین دوره بازیهای المپیک گفت: بازیهای المپیک بزرگترین آوردگاه ورزش جهان محسوب میشود و تنها رویدادی است که برای حضور و رقابت در آن، ورزشکاران باید مسیر سخت کسب سهمیه را طی کنند. بنابراین حضور در چنین رویداد عظیمی به نوبه خود یک موفقیت بزرگ است.
معاون امور فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: کشور ما با وجود تنگناها و مشکلات سخت اقتصادی و تحریمها توانست بیشترین سهمیه را با تعداد ۶۸ نفر کسب کند که دو نفر از ورزشکاران بدلیل مشکلاتی که داشتند نتوانستند به مسابقات اعزام شوند اما انچه مسلم است، کسب این تعداد سهمیه افتخار بسیار بزرگی است که در شرایط نابرابر کسب کردیم.
احمدی گفت: حضور در بازیهای المپیک برای کاروان ورزشی ایران افتخاری بزرگ است چرا که بطور مثال از بین تعداد زیاد تیم های ملی والیبال و بسکتبال، تیمهای ایران در بین ۱۲ تیم برار قرار دارند یا در شمشیربازی، ایران در بین ۸ تیم برتر دنیاست و در همه رشتهها، بهترینها و نخبه ترینها سهمیه گرفتهاند که حضور تک تک ورزشکاران ایران هم با افتخار و اقتدار همراه بوده است.
وی کسب یازده سهمیه برای ورزش بانوان را هم یک رکورد دانست و اظهار کرد: ورزش بانوان ایران در عرصه قهرمانی رشد بسیار خوبی پیدا کرده است و به امید خدا امیدوارم کاروان ورزشی ایران با سربلندی این رقابتها را سپری کند و بارها شاهد افتخارآفرینی و اهتزاز پرچم مقدس کشورمان در بازی های المپیک باشیم تا دل مردم کشورمان شاد شود.
سید عبدالحمید احمدی با بیان اینکه برنامه.های ویژه فرهنگی برای بازی های المپیک در نظر داشتیم، اظهار کرد: شیوع ویروس کرونا بسیاری از برنامههای فرهنگی کاروان ورزشی ایران را تحت تاثیر قرار داد اما در طول بازیهای المپیک هم با رعایت الزامات بهداشتی برخی از برنامهها با حضور مدیران ورزش کشورمان برگزار خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: اکنون با تصویب قانون وظایف، اختیارات و مسئولیتهای وزارت ورزش و جوانان، مسئولیتهای فرهنگی وزارتخانه بسیار پررنگ دیده شده است و در قالب کمیسیون فرهنگی تربیت بدنی و ورزش کشور هم کارهای خوبی انجام شد که در روند توسعه فرهنگی ورزش کشور موثر خواهد بود.
سید عبدالحمید احمدی تصویب نظامنامه فرهنگی ورزش کشور در شورای عالی انقلاب فرهنگی و سند ترویج فرهنگ ورزش همگانی در شورای فرهنگ عمومی کشور را اقدام مناسبی برای توسعه فرعنگی ورزش و حرکت در راستای ارتقا سطح سلامتی مردم دانست و اضافه کرد: در بخش ورزش روستایی هم با احداث ۲۵۰۰ زمین چمن مصنوعی و افتتاح بیش از ۷ هزار خانه ورزش روستایی اتفاقات بسیار خوبی رخ داد.
معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: در حوزه اقدامات خیرخواهانه، جامعه ورزش کشور در حوادثی چون زلزله، سیل و کرونا مشارکت گسترده و موثر داشت و در این زمینه مسیر بسیارافتخار امیزی را جامعه ورزش در مشارکت اجتماعی با همکاری و محوریت فدراسیون ها طی کرد.
وی از مشارکت خیران در عرصه ورزش و همچنین احداث موزه ملی ورزش، المپیک و پارالمپیک و همچنین اجرای پروژه تاریخ شفاهی ورزش کشور از دیگر اقدامات خوب ورزش کشور در عرصه فرهنگی نام برد.
در چهل و سومین کمیسیون فرهنگی تربیت بدنی و ورزش کشور، برنامه ارتقا وضعیت هواداران فوتبال و طرح تربیت مربی فرهنگ پهلوانی و اخلاق ورزشی بحث و بررسی صورت گرفت.
انتهای پیام