برگزاری مراسم عرفه در ۵۵ نقطه گیلان

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گیلان گفت: دعای عرفه در بیش از ۵۵ نقطه اصلی و محوری استان گیلان برگزار خواهد شد.

حجت الاسلام سعید مهدوی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در کنار دو عید بزرگ قربان و غدیر روز عرفه از جایگاه خاصی برخوردار است، افزود: با توجه به شرایط کرونایی و به منظور رعایت دستور العمل های بهداشتی و فاصله اجتماعی امسال دعای عرفه در همه مناطق استان به ویژه در فضای باز برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه رجوع به معنویت, نیایش و دعا عامل کمک کننده و مؤثر برای مواجه با هر مشکلی است، ادامه داد: طی یک سال اخیر مشاهده شده به برکت برگزاری همین اجتماعات مومنانه و محافل معنوی مومنین به یاری مردم آسیب دیده از کرونا شتافته اند.

وی با تأکید بر اینکه محافل مذهبی و معنوی نباید تعطیل شود، افزود: باید در برگزاری بهداشتی این محافل با جدیت و دقت لازم پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود. بر این اساس در سراسر استان، مومنین در شهرها و روستاها می‌توانند با رعایت دستورالعمل های بهداشتی دعای عرفه را برگزار نمایند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گیلان ادامه داد: در عین حال بیش از ۵۵ نقطه اصلی و محوری در استان این دعا برگزار و در شهر رشت نیز در مصلی امام خمینی(ره)، جامعه الحسین(ع)، حسینیه شهدای گمنام، گلزار شهدا و ... با رعایت پروتکل‌های بهداشتی پذیرای مومنین خواهد بود.

بیش از ۵۵ نقطه اصلی و محوری در استان این دعا برگزار و در شهر رشت نیز در مصلی امام خمینی(ره)، جامعه الحسین(ع)، حسینیه شهدای گمنام، گلزار شهدا و ... با رعایت پروتکل‌های بهداشتی پذیرای مومنین خواهد بود.

مهدوی با بیان اینکه عید قربان و غدیر فضای خوبی برای همه مؤمنین و تشکل‌های دینی است تا سنت حسنه قربانی دادن را در راستای کمک به اقشار آسیب دیده و محروم و تقویت نهضت مواسات ترویج و تبلیغ کنند، گفت: سال گذشته به واسطه شیوع کرونا و مشکلات معیشتی بسیاری از خیران و تشکل‌های دینی قربانی‌های خود را در این مسیر بین نیازمندان تقسیم نمودند.

وی با اشاره به اینکه عید غدیر، مهم‌ترین عید در نظام بشری و روز ولایت امام علی است، اضافه کرد: مردم ایران فارغ از هر دین و مذهبی به حضرت علی(ع) علاقه ویژه ای دارند و بزرگترین عید دینی و ملی است که باید جریان مردمی در راستای انجام خدمات مهم فرهنگی، اجتماعی و دینی به جامعه ساماندهی شود.

انتهای پیام 

  • یکشنبه/ ۲۷ تیر ۱۴۰۰ / ۲۰:۰۲
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1400042719864
  • خبرنگار :